Solar Magazine - Solis wint Aziatische prijs voor maatschappelijk verantwoord ondernemen
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Solis wint Aziatische prijs voor maatschappelijk verantwoord ondernemen

Solis wint Aziatische prijs voor maatschappelijk verantwoord ondernemen

Ginlong Technologies, fabrikant van omvormermerk Solis, heeft de Azië Prijs voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (AREA) 2022 gewonnen in de categorie Groene Leiderschap.

Het bedrijf spreekt van een moment om trots op te zijn, omdat deze prijs een internationale erkenning is van de langdurige inzet van het bedrijf voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Netto nul
Het thema van AREA 2022 is ‘De Nul Verschuiving’, wat betekent dat de prijswinnaars een netto-nulbenadering van duurzaamheid in alle aspecten en in de hele duurzaamheidscyclus laten zien: nul emissie, nul afval en nul ongelijkheid.

Lucy Lu, Solis’ wereldwijde marketingdirecteur, over de award: ‘We zijn erg trots en vereerd om deze prijs in ontvangst te nemen. Als wereldleider in stringomvormers dragen we actief bij aan duurzame ontwikkeling op de lange termijn en versnellen we de toepassing van innovatieve technologieën door duurzame oplossingen te promoten. We zullen samen met onze partners blijven werken om een “netto nulwereld” te creëren.

Welzijn
Solis is niet alleen erkend voor zijn pleidooi voor duurzame en verantwoorde bedrijfspraktijken, maar ook voor zijn bijdrage aan het welzijn van de samenleving. Enkele initiatieven van het bedrijf zijn het helpen van de ongelukkigen, het bestrijden van de coronapandemie en het deelnemen aan een pv-programma voor armoedebestrijding.

Het bedrijf doneerde begin 2020 een bedrag van 155.000 Amerikaanse dollar aan de bestrijding van COVID-19. Het doneerde ook grote hoeveelheden medische benodigdheden aan het eerstelijns medische personeel. Solis heeft verder beurzen ter waarde van 465.000 euro gedoneerd aan universiteiten en hogescholen, evenals omvormers gedoneerd aan verschillende pv-projecten zonder winstoogmerk.

Deel dit bericht

Nu in Solar Magazine

September 2022

Verzekeraars massaal gestopt met vergoeden onzichtbare schade aan zonnepanelen Belangenorganisaties verdeeld over afbouw salderingsregeling zonnepanelen HERO: van toxisch pv-glas naar circulaire glas-polymeerfrontsheet voor zonnepanelen...
Vacatures
Dijkman Zonne-energie zoekt:

Monteur zonnepanelen

Fulltime (40 uur) - Heino
Winst uit je woning zoekt:

Adviseur Verduurzaming (ZZP)

Fulltime (40 uur) - Haarlem, 2011 MA
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!