logo
wvhj2023
© Hilda Weges | Dreamstime.com
© Hilda Weges | Dreamstime.com
23 juni 2022

6 installateurs winnen veiling Eigen Huis voor zonnepanelen

SolarNRG, Sungevity, Greenchoice, 365Zon, Solar Concept en Zon Slim hebben de 25e groepsaankoop voor zonnepanelen van de Vereniging Eigen Huis gewonnen. De veiling werd georganiseerd door iChoosr.

Via de collectieve inkoopacties van Eigen Huis zijn inmiddels bij bijna 80.000 consumenten ruim 850.000 zonnepanelen geïnstalleerd.

10.000 deelnemers
SolarNRG, Sungevity, Greenchoice (KiesZon), 365Zon, Solar Concept en Zon Slim die de nieuwste veiling hebben gewonnen, gaan ruim 10.000 deelnemers uit heel Nederland zonnepanelen aanbieden.

Eigen Huis en iChoosr benadrukken dat de deelnemende bedrijven aan de Collectieve Inkoop Zonnepanelen zijn gecontroleerd op hun ervaring, bedrijfsvoering en financiële stabiliteit. Deelnemers van de inkoopactie ontvangen nu van een van de 6 leveranciers een aanbod voor een compleet zonnepanelensysteem inclusief materiaal, installatie, garanties en monitoring.

Najaar
De inschrijving is wegens de grote belangstelling inmiddels gesloten. Komend najaar vindt een nieuwe inkoopactie plaats.

Geïnteresseerden kunnen zich doorlopend inschrijven om op de hoogte gehouden te worden van een nieuwe actie voor een persoonlijk aanbod voor hun woning. Installateurs die geïnteresseerd zijn om deel te nemen als leverancier kunnen zich melden bij iChoosr.

Deel dit artikel:

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws!
Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen en heb de privacy policy gelezen.

Laatste Nieuws

Bekijk al het nieuws

Meest gelezen

Producten