Solar Magazine - 6 installateurs winnen veiling Eigen Huis voor zonnepanelen
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
6 installateurs winnen veiling Eigen Huis voor zonnepanelen
© Hilda Weges | Dreamstime.com

6 installateurs winnen veiling Eigen Huis voor zonnepanelen

SolarNRG, Sungevity, Greenchoice, 365Zon, Solar Concept en Zon Slim hebben de 25e groepsaankoop voor zonnepanelen van de Vereniging Eigen Huis gewonnen. De veiling werd georganiseerd door iChoosr.

Via de collectieve inkoopacties van Eigen Huis zijn inmiddels bij bijna 80.000 consumenten ruim 850.000 zonnepanelen geïnstalleerd.

10.000 deelnemers
SolarNRG, Sungevity, Greenchoice (KiesZon), 365Zon, Solar Concept en Zon Slim die de nieuwste veiling hebben gewonnen, gaan ruim 10.000 deelnemers uit heel Nederland zonnepanelen aanbieden.

Eigen Huis en iChoosr benadrukken dat de deelnemende bedrijven aan de Collectieve Inkoop Zonnepanelen zijn gecontroleerd op hun ervaring, bedrijfsvoering en financiële stabiliteit. Deelnemers van de inkoopactie ontvangen nu van een van de 6 leveranciers een aanbod voor een compleet zonnepanelensysteem inclusief materiaal, installatie, garanties en monitoring.

Najaar
De inschrijving is wegens de grote belangstelling inmiddels gesloten. Komend najaar vindt een nieuwe inkoopactie plaats.

Geïnteresseerden kunnen zich doorlopend inschrijven om op de hoogte gehouden te worden van een nieuwe actie voor een persoonlijk aanbod voor hun woning. Installateurs die geïnteresseerd zijn om deel te nemen als leverancier kunnen zich melden bij iChoosr.

Deel dit bericht

Producten uit de Solar Magazine Productzoeker

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2023

De Marktgids Zonne-energie 2023 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Zakelijke verkopen mogen niet opnieuw achterblijven, Vlaamse en Nederlandse zonne-energiesector verwachten...
Vacatures
SolarNRG zoekt:

Werkvoorbereider Particulier

Fulltime (40 uur) - Poeldijk
SolarNRG zoekt:

Accountmanager Woningbouw

Fulltime (40 uur) - Poeldijk
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!