Solar Magazine - Lens gaat zonnepanelen installeren op appartementen van Lieven de Key
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Lens gaat zonnepanelen installeren op appartementen van Lieven de Key
© Ded Mityay | Dreamstime.com

Lens gaat zonnepanelen installeren op appartementen van Lieven de Key

Lens heeft een overeenkomst gesloten met Woonstichting Lieven de Key voor de verduurzaming van meergezinswoningen. De samenwerking start met de installatie van zonnepanelen op circa 25 appartementencomplexen.

De plaatsing van die eerste zonne-energiesystemen moet nog dit jaar afgerond worden. De opgewekte zonne-energie wordt gebruikt voor zowel de appartementen als de centrale voorzieningen.

Huurderswerving
Woonstichting Lieven de Key houdt zich sinds 1868 bezig met starten en wonen in Amsterdam. Een van de belangrijkste doelgroepen wordt gevormd door woonstarters die hun eerste stappen willen zetten op de Amsterdamse woningmarkt. Lieven de Key wil haar woningbezit verder verduurzamen door onder meer zonnepanelen te plaatsen. Hiermee wordt direct een woonlastenbeperking voor de bewoners gerealiseerd door een lagere energierekening dankzij zonnestroom voor de appartementen, of lagere servicekosten dankzij zonnestroom voor de centrale voorzieningen.

Lens​ zal het gehele zonnestroomproject ontwikkelen, installeren en beheren. Ook wordt de huurderswerving uit handen genomen.

Deel dit bericht

Nu in Solar Magazine

Mei 2022

Realtime interface op komst: ‘Noodrem leidt tot enorme hoeveelheid extra aansluitcapaciteit  wind- en zonne-energie’ Professor Wim Sinke zwaait af: ‘We still ain’t seen nothing yet’ Zonnemarkt: ‘Einde...
Vacatures
kWh People zoekt:

Product Manager Solar

Fulltime (40 uur) - Eindhoven
KiesZon zoekt:

Technisch Magazijnbeheerder

Fulltime (40 uur) - Rosmalen, Graafsebaan 135, 5248 NL
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!