logo
wvhj2023
© Ded Mityay | Dreamstime.com
© Ded Mityay | Dreamstime.com
13 mei 2022

Lens gaat zonnepanelen installeren op appartementen van Lieven de Key

Lens heeft een overeenkomst gesloten met Woonstichting Lieven de Key voor de verduurzaming van meergezinswoningen. De samenwerking start met de installatie van zonnepanelen op circa 25 appartementencomplexen.

De plaatsing van die eerste zonne-energiesystemen moet nog dit jaar afgerond worden. De opgewekte zonne-energie wordt gebruikt voor zowel de appartementen als de centrale voorzieningen.

Huurderswerving
Woonstichting Lieven de Key houdt zich sinds 1868 bezig met starten en wonen in Amsterdam. Een van de belangrijkste doelgroepen wordt gevormd door woonstarters die hun eerste stappen willen zetten op de Amsterdamse woningmarkt. Lieven de Key wil haar woningbezit verder verduurzamen door onder meer zonnepanelen te plaatsen. Hiermee wordt direct een woonlastenbeperking voor de bewoners gerealiseerd door een lagere energierekening dankzij zonnestroom voor de appartementen, of lagere servicekosten dankzij zonnestroom voor de centrale voorzieningen.

Lens zal het gehele zonnestroomproject ontwikkelen, installeren en beheren. Ook wordt de huurderswerving uit handen genomen.

Deel dit artikel:

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws!
Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen en heb de privacy policy gelezen.

Laatste Nieuws

Bekijk al het nieuws

Meest gelezen

Producten