Solar Magazine - Growatt presenteert op vakbeurs Solar Solutions nieuwe omvormer en laadpaal
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Growatt presenteert op vakbeurs Solar Solutions nieuwe omvormer en laadpaal
© Growatt

Growatt presenteert op vakbeurs Solar Solutions nieuwe omvormer en laadpaal

Growatt heeft aan zijn portfolio een nieuwe reeks producten en oplossingen toegevoegd, die in april te zien zijn op de vakbeurs Solar Solutions. Het gaat onder meer om de nieuwe MAX-omvormer en Thor-laadpaal.

‘Ons R&D-team brengt continu product- en technologische innovaties op de markt en we zijn verheugd dit jaar op de beursvloer nieuwe producten te tonen waarmee huishoudens en bedrijven toegang krijgen tot slimme en betrouwbare zonne-energie, energieopslag en laadmogelijkheden voor elektrische auto’s’, aldus Lisa Zhang, marketingdirecteur van Growatt.

Thuisbatterij
Het bedrijf zal zijn batterijklare oplossingen presenteren, evenals het nieuwe MAX-model en de nieuwe oplader voor elektrische auto’s. ‘Onze omvormerserie XH – die klaar is voor batterijen – biedt gebruikers de flexibiliteit om hun zonnepaneelinstallatie op elk moment uit te breiden met onze thuisbatterij ARK. Bovendien kan het systeem, eenmaal geïntegreerd met onze gloednieuwe laadpaal Thor zonne-energie gebruiken om een elektrische auto op te laden, waardoor een hoger eigen verbruik van zonne-energie wordt bereikt’, aldus Zhang.

1- en 3-fase-laadpaal
De Thor-laadpaal is verkrijgbaar in een 1-fase- en 3-fase-versie voor residentiële en commerciële toepassingen. De laadpaal is compatibel met alle merken elektrische auto’s en beschikt over een app voor slimme bediening en planning van het laden.

Growatt is inmiddels ook gestart met de uitlevering van zijn MAX 100-125KTL3-X LV-omvormer die eveneens op de beursvloer te zien zal zijn. De omvormer is speciaal ontworpen voor commerciële en industriële toepassingen. De MAX-omvormer heeft 10 maximum power point trackers (mppt’s) en ondersteunt de aansluiting van maximaal 20 strings, wat het energieverlies door schaduweffecten en module-mismatch vermindert. Met een maximale DC-ingangsstroom van 32 ampère voor elke mppt en 16 ampère voor iedere string is de omvormer geschikt voor toepassing bij dubbelzijdige zonnepanelen en andere zonnepanelen met een hoog vermogen.’

Bekijk hier de omvormers, batterijen en laadpalen van Growatt in de Solar Magazine Productzoeker.

Growatt is van dinsdag 12 april tot en met donderdag 14 april te vinden op stand B12. Bestel hier gratis toegangskaarten voor de vakbeurs Solar Solutions met de actiecode ‘SOLARMAGAZINE’.

Deel dit bericht

Nu in Solar Magazine

September 2022

Verzekeraars massaal gestopt met vergoeden onzichtbare schade aan zonnepanelen Belangenorganisaties verdeeld over afbouw salderingsregeling zonnepanelen HERO: van toxisch pv-glas naar circulaire glas-polymeerfrontsheet voor zonnepanelen...
Vacatures
kWh People zoekt:

Projectontwikkelaar Energieopslag

Fulltime (40 uur) - Noord-Brabant
Zonnefabriek zoekt:

Installateur Zonnepanelen

32-40 uur - Dordrecht
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!