logo
wvhj2023
© Krannich
© Krannich
14 maart 2022

Krannich introduceert commerciële energieopslagsystemen van INTILION

Krannich Solar Nederland neemt het aankomende jaar een grote stap richting commerciële opslagsystemen en introduceert tijdens de vakbeurs Solar Solutions de energieopslagsystemen INTILION.

‘De afgelopen maanden merken we een sterke toename op het gebied van energieopslag’, stelt Martin Visser, branchemanager van Krannich Nederland en België. ‘Met name voor grootschalige projecten groeit de behoefte aan schaalbare opslagsystemen voor de lange termijn.’

Lid van HOPPECKE Group
‘Met INTILION hebben wij er een sterke partner bij op het gebied van commerciële opslagsystemen’, vervolgt Visser. ‘De leverancier heeft een uitstekende reputatie, het assortiment voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en de prijs-kwaliteitverhouding is geschikt voor de Nederlandse markt.’

Het Duitse INTILION is een 100 procent lid van de HOPPECKE Group en zet zich onder het motto ‘Veilig. Schaalbaar. Economisch.’ in voor toekomstbestendige energieopslagoplossingen met diverse toepassingsmogelijkheden voor binnen en buiten. 

60 tot 500 kilowattuur
Tijdens Solar Solutions laat Krannich Solar het INTILION scalebloc zien. Deze opslagunit biedt een middelgrote opslagcapaciteit aan van 60 tot 500 kilowattuur. Het INTILION scalebloc is gebaseerd op een lithium-ionbatterijsysteem en dient als een complete oplossing voor stationaire energieopslag.

Naast de opties om het eigen gebruik te kunnen optimaliseren, biedt het systeem ook peak shaving aan, ondersteuning van laadpunten voor elektrische voertuigen en kan als aanvullende noodstroomoplossing dienen in de off-gridsector.

Tot enkele megawatturen
Een andere oplossing is Scalestac. Dit energieopslagsysteem is speciaal ontworpen voor grote opslagcapaciteiten van meer dan 150 kilowattuur tot enkele megawatturen.

Met de energieopslagsystemen kan het eigen verbruik gemaximaliseerd worden, vervangend vermogen voor een grotere onafhankelijkheid van energieleveranciers gerealiseerd worden en worden ook hoge piekbelastingen vermeden. INTILION biedt daarbij een service- en onderhoudsconcept voor heel Europa aan.

Krannich Solar en de energieopslagsystemen van INTILION zijn van dinsdag 12 april tot en met donderdag 14 april te zien op stand C5. Bestel hier gratis toegangskaarten voor de vakbeurs Solar Solutions met de actiecode ‘SOLARMAGAZINE’.

Deel dit artikel:
In samenwerking met
storage_magazine_logo

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws!
Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen en heb de privacy policy gelezen.

Laatste Nieuws

Bekijk al het nieuws

Meest gelezen

Producten