Solar Magazine - Trina Storage zet Brits energieopslagsysteem van 56,2 megawattuur aan
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Trina Storage zet Brits energieopslagsysteem van 56,2 megawattuur aan
©

Trina Storage zet Brits energieopslagsysteem van 56,2 megawattuur aan

Trina Storage, de batterijdivisie van zonnepaneelfabrikant Trina Solar, heeft bekendgemaakt dat het succesvol de levering van zijn eerste geïntegreerde batterijopslagsysteem op netschaal in Engeland heeft afgerond.

Het energieopslagsysteem met een vermogen van 50 megawatt en een opslagcapaciteit van 56,2 megawattuur, is gebouwd in Burwell voor Smart Metering Systems (SMS).

Balanceringsdiensten
Het project is eigendom van en ontwikkeld door SMS en is gebouwd door Ethical Power dat gebruik heeft gemaakt van de batterijen van Trina. Het energiesysteem biedt balanceringsdiensten aan het Britse National Grid.

De geïntegreerde oplossing bestaat uit lithium-ionbatterijracks die uitgerust zijn met modulaire, flexibele en schaalbare Power Plant Controllers (PPC’s) om de systeemprestaties te besturen, te bewaken en te optimaliseren. Er wordt ook een flexibele capaciteitsgarantie geboden die de volledige systeemlevering dekt – inclusief inbedrijfstelling en standaardproductgarantie – evenals preventief onderhoud.

Deel dit bericht

Dit is een artikel van

Nu in Solar Magazine

September 2023

Installateurs zonnepanelen bang voor teruglopende verkopen: ‘Acties energiebedrijven olie op het vuur’ Verkiezingen: ‘Niet overdramatiseren als afbouw salderingsregeling zonnepanelen pas in 2026 begint’...
Vacatures
Eigenenergie.net zoekt:

Coördinator Service en Onderhoud

Fulltime (40 uur) - 5667 KX Geldrop
Kremer Techniek zoekt:

PV Monteur

Fulltime (40 uur) - ‘s-Heerenberg
Meld mij aan voor de nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!