Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Enphase gaat 'Philanthropic Partnership' aan met SolarAid

Enphase gaat 'Philanthropic Partnership' aan met SolarAid

Enphase gaat samenwerken met SolarAid, de organisatie die in 2006 opgericht werd door Jeremy Legget en eveneens oprichter van Solarcentury. SolarAid wil voor 2020 de vervuilende kerosinelamp uit Afrika verbannen.

SolarAid wil deze vervangen door zonnelampen. Volgens Lighting Africa is SunnyMoney samen met SolarAid inmiddels de grootste leverancier van zonnelampen in Afrika. In Kenia verkopen zij dertig procent van alle zonnelampen en in Tanzania zelfs zeventig procent.

'Het doel om schoon en veilig off-grid licht te brengen naar Afrikaanse gemeenschappen, sluit perfecta aan bij onze filosofie om met zonne-energie een duurzame toekomst te garanderen', aldus Olivier Jacques, managing director EMEA van Enphase Energy. 'We zijn dan ook vereerd om samen met SolarAid en rechtstreeks deel te nemen aan de Afrikaanse transitie naar zonne-energie.'
Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2018

De Marktgids Zonne-energie 2018 kent 12 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY Vlaamse solar markt blijft tientallen procenten groeien ‘Nederland verwelkomt in 2018 meer dan 1 gigawattpiek...
Vacatures
ECONNETIC zoekt:

Buitendienst medewerker zon op bedrijfsdaken

ECONNETIC zoekt een Buitendienst medewerker zon op bedrijfsdaken.
Fulltime • Driebergen-Rijsenburg
Libra Energy zoekt:

Customer support medewerker

Libra Energy zoekt een customer support medewerker.
Fulltime • Uitgeest
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!