Solar Magazine - Norton introduceert NLS-L
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Norton introduceert NLS-L
© Norton

Norton introduceert NLS-L

Het Norton Lichtlijn Systeem (NLS) is volgens het bedrijf hét verlichtingssysteem voor de industrie, logistiek en grootwinkelbedrijven. Nu introduceert Norton de NLS-L; een nieuwe, nog efficiëntere verlichtingsunit.

Standaardlengten en een efficiënte koffersluiting van de rails maken een razendsnelle, solide, gereedschapsloze montage mogelijk. Een naar eigen zeggen van het bedrijf fraaie, efficiënte en economische lichtlijnoplossing die continu wordt geïnnoveerd.

Optimale verlichting
Bij de NLS-L zijn de led en individuele lensoptiek precies op elkaar afgestemd. Gekozen is voor een aluminium profiel voor optimale warmteafvoer en een bij de rails passend design. Dankzij de nieuwe bevestigingssleutels kan de unit nog eenvoudiger en sneller worden gemonteerd. Zowel in een nieuwe lijn als bij renovatie in een bestaande Norton lichtlijn.

Het optiek van de NLS-L is zorgvuldig afgestemd op de individuele led’s. Door gebruik te maken van de allernieuwste lenstechnologie wordt een lichtbeeld gerealiseerd met zeer lage helderheid en optimaal comfort bereikt. Standaard worden de breed- en diepstralende units uit voorraad geleverd in 4.000 kelvin, in 6.000 lumen, 9.000 lumen en 12.000 lumen.

Nog slimmer verlichten
Met de NLS-L unit is een dynamische en intelligente lichtoplossing mogelijk. Door het betrouwbare LiveLink te integreren op de Norton NLS-lichtlijnen creëert men extra besparing en comfort door de daglicht- en aanwezigheidssensoren. Met dit op DALI gebaseerde lichtmanagementsysteem kan op eenvoudige wijze de installatie zelfstandig worden bewaakt en gestuurd op individueel gebruik.

Ook voor draadloze toepassingen zijn diverse oplossingen beschikbaar. NLS lichtlijnen kan men met deze slimme oplossingen ook in een gebouwbeheersysteem integreren.

Deel dit bericht

Dit is een artikel van

Nu in Solar Magazine

September 2023

Installateurs zonnepanelen bang voor teruglopende verkopen: ‘Acties energiebedrijven olie op het vuur’ Verkiezingen: ‘Niet overdramatiseren als afbouw salderingsregeling zonnepanelen pas in 2026 begint’...
Vacatures
Kremer Techniek zoekt:

Adviseur Duurzame Technieken

Fulltime (40 uur) - ‘s-Heerenberg
Zonnepark Services Nederland zoekt:

Technical Asset Manager

32-40 uur - Drieharingstraat 6 3511 BJ Utrecht
Meld mij aan voor de nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!