Solar Magazine - EcoDim introduceert volledig universele wifi-dimmer met 2-draads aansluiting
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
EcoDim introduceert volledig universele wifi-dimmer met 2-draads aansluiting
© EcoDim

EcoDim introduceert volledig universele wifi-dimmer met 2-draads aansluiting

Het Nederlandse dimmermerk EcoDim, bekend van het assortiment universele led-dimmers en de eerste smart dimmers met druk/draaiknop, introduceert een volledig universele wifi-dimmer met 2-draads aansluiting.

Hiermee kan men zijn ‘domme’ led-lampen via de smarthome-app toch slim bedienen. En wordt er (nog) geen gebruik gemaakt van een smarthome systeem? Geen probleem. De led-dimmer is ook volledig traditioneel te gebruiken. Zo is de installatie toekomstproof.

Alle merken afdekmateriaal
De ECO-DIM.07 WiFi is volledig universeel toepasbaar doordat deze achter alle merken afdekmateriaal (Berker, Busch-Jaeger, Gira, JUNG, Kopp, Merten by Schneider, Niko en PEHA) past, geschikt is voor beide dimtechnieken (RLC/fase afsnijding én fase aansnijding) én een ruim aansluitvermogen voor led (0-250W led) heeft. Hiermee is de dimmer geschikt voor nagenoeg iedere installatie.

Tevens beschikt de dimmer over bescherming tegen overbelasting en stoorsignalen, heeft hij een soft-startsysteem en is hij volledig TÜV gecertificeerd. De dimbaarheid is stabiel en geruisloos helemaal tot 0.

De installatie is gebruiksvriendelijk. Zo heeft de dimmer een 2-draads aansluiting (geen nuldraad nodig), beschikt hij over een MIN potmeter en een automatische MAX detectie (voor stabiel licht in minimaal en maximaal lichtniveau) en heeft hij een kleine inbouwdiepte (23 millimeter). Tevens kan de dimmer in wisselschakeling gebruikt worden, met als wisselschakelaar een impulsdrukker.

Deel dit bericht

Dit is een artikel van

Producten uit de Solar Magazine Productzoeker

Nu in Solar Magazine

September 2023

De september 2023-editie van Solar Magazine besteedt onder meer aandacht aan teruglopende verkopen van zonnepaneelinstallateurs, de Tweede Kamerverkiezingen, recycling van zonnepanelen en het op stoom komen van de uitrol van de realtime...
Vacatures
Agrozon zoekt:

Verkoopadviseur Particulier

Fulltime (40 uur) - Standerdmolen 10, 4751VJ Oud Gastel
Sunprojects B.V. zoekt:

Tender Medewerker

32-40 uur - Uilenstede 475, Amstelveen, 1183 AG
Meld mij aan voor de nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!