Solar Magazine - EcoDim introduceert volledig universele wifi-dimmer met 2-draads aansluiting
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
EcoDim introduceert volledig universele wifi-dimmer met 2-draads aansluiting
© EcoDim

EcoDim introduceert volledig universele wifi-dimmer met 2-draads aansluiting

Het Nederlandse dimmermerk EcoDim, bekend van het assortiment universele led-dimmers en de eerste smart dimmers met druk/draaiknop, introduceert een volledig universele wifi-dimmer met 2-draads aansluiting.

Hiermee kan men zijn ‘domme’ led-lampen via de smarthome-app toch slim bedienen. En wordt er (nog) geen gebruik gemaakt van een smarthome systeem? Geen probleem. De led-dimmer is ook volledig traditioneel te gebruiken. Zo is de installatie toekomstproof.

Alle merken afdekmateriaal
De ECO-DIM.07 WiFi is volledig universeel toepasbaar doordat deze achter alle merken afdekmateriaal (Berker, Busch-Jaeger, Gira, JUNG, Kopp, Merten by Schneider, Niko en PEHA) past, geschikt is voor beide dimtechnieken (RLC/fase afsnijding én fase aansnijding) én een ruim aansluitvermogen voor led (0-250W led) heeft. Hiermee is de dimmer geschikt voor nagenoeg iedere installatie.

Tevens beschikt de dimmer over bescherming tegen overbelasting en stoorsignalen, heeft hij een soft-startsysteem en is hij volledig TÜV gecertificeerd. De dimbaarheid is stabiel en geruisloos helemaal tot 0.

De installatie is gebruiksvriendelijk. Zo heeft de dimmer een 2-draads aansluiting (geen nuldraad nodig), beschikt hij over een MIN potmeter en een automatische MAX detectie (voor stabiel licht in minimaal en maximaal lichtniveau) en heeft hij een kleine inbouwdiepte (23 millimeter). Tevens kan de dimmer in wisselschakeling gebruikt worden, met als wisselschakelaar een impulsdrukker.

Deel dit bericht

Dit is een artikel van

Nu in Solar Magazine

September 2022

Verzekeraars massaal gestopt met vergoeden onzichtbare schade aan zonnepanelen Belangenorganisaties verdeeld over afbouw salderingsregeling zonnepanelen HERO: van toxisch pv-glas naar circulaire glas-polymeerfrontsheet voor zonnepanelen...
Vacatures
Winst uit je woning zoekt:

Business Development Manager

Fulltime (40 uur) - Haarlem, 2011 MA
Zonmaat zoekt:

Leermeester Electra

32-40 uur - Provincie Utrecht
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!