Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Dutch Landscaping Solutions introduceert nieuwe op afstand bestuurbare maaier voor zonneparken
© Dutch Landscaping Solutions

Dutch Landscaping Solutions introduceert nieuwe op afstand bestuurbare maaier voor zonneparken

Importeur Dutch Landscaping Solutions introduceert in Nederland de nieuwe op afstand bestuurbare maaier SOLARMOW 23. Het is volgens het bedrijf dé oplossing voor beheerders van zonneparken.

De compacte, op afstand bestuurbare SOLARMOW 23 kortwiekt alle begroeiing onder de stellages van zonnepanelen automatisch en snel, ook rondom de funderingspalen.

Cirkelmaaidek met zijmaaier
Het cirkelmaaidek heeft een werkbreedte van 110 centimeter en maait met een snelheid tot 6 kilometer per uur de grote oppervlakten. Waar andere maaidekken problemen ondervinden rond palen, beweegt de SOLARMOW met de aangebouwde zijmaaier hier probleemloos omheen.

Voor loonbedrijven die naast het maaien op zonneparken ook grovere maaiwerkzaamheden met een op afstand bestuurbare maaier willen doen, is er ook een klepelmaaier voor de SOLARMOW verkrijgbaar. Dit aanbouwwerktuig is eenvoudig te koppelen door het mechanische snelwisselsysteem. Zo wordt de SOLARMOW een multifunctionele maaier voor zowel vlakke ondergronden als op taluds.

Alle ondergronden
Met een rupsonderstel met 8 loopwielen heeft de SOLARMOW geen moeite met ruwe terreinen.  Dit maakt de maaier geschikt voor alle ondergronden en weersomstandigheden. De maaier is geschikt voor hellingen tot 40 graden, 72 centimeter hoog en 100 centimeter breed.

Dutch Landscaping Solutions is begin 2021 opgericht als leverancier van slimme maaioplossingen. Het bedrijf uit Zundert is gefundeerd op bijna 20 jaar nationale en internationale ervaring en expertise in professioneel landschapsonderhoud. Zo is ook de SOLARMOW 23 tot stand gekomen naast een bestaand assortiment van maaiarmen.

Nu in Solar Magazine

Mei 2021

Zonnepanelen grote afwezige in Nationale Milieudatabase: fabrikanten van zonnepanelen moeten investeren in productgerichte milieudata om boot niet te missen Bonaire, Sint Eustatius en Saba: Veel zon, (nog te) weinig...
Vacatures
Encon zoekt:

Senior PV Specialist industriële projecten

32-40 uur - Nijmegen, 6546 BE, 1224C
ProfiNRG zoekt:

Business Improvement Specialist (M/V)

Fulltime (40 uur) - 3542DM
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!