Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
SolarEdge presenteert nieuwe zonnepanelen met vermogen van 355 tot 370 wattpiek

SolarEdge presenteert nieuwe zonnepanelen met vermogen van 355 tot 370 wattpiek

SolarEdge heeft een aantal nieuwe varianten van zijn zonnepanelen gepresenteerd die onderdeel zijn van de Smart Module-serie. Bovendien heeft het bedrijf de productgarantie verlengd tot 15 jaar.

Daarbovenop kennen de zonnepanelen een prestatiegarantie van 25 jaar.

Power optimizers
De nieuwe Smart Module-zonnepanelen van SolarEdge beschikken over een hoger vermogen en zijn uitgerust met geïntegreerde power optimizers. De zonnepanelen zijn per direct verkrijgbaar in de Benelux.

De zonnepanelen zijn uitgerust met monokristallijne perc-zonnecellen die in tweeën gesneden zijn. Hierdoor is de prestatie van het zonnepaneel verbeterd. Met nieuwe bekabelingsoplossingen wordt extra installatiegemak mogelijk gemaakt. De serie bestaat uit enerzijds volledig zwarte zonnepanelen met vermogens van 355 en 360 wattpiek en anderzijds uit zonnepanelen van 370 wattpiek die zijn voorzien van een zwart frame.

Gebruiks- en onderhoudsvriendelijk
Installatie op de daken van huiseigenaren gaat volgens de fabrikant nu nog sneller en eenvoudiger. Dit niet alleen dankzij de geïntegreerde power optimizers, maar ook door de versimpelde logistiek en het gemakkelijke onderhoud. Het serienummer bevindt zich bovendien aan de voorkant van het zonnepaneel, boven én onder. Zo kunnen installateurs zowel het zonnepaneel als de power optimizer gemakkelijk scannen, wat de gebruiks- en onderhoudsvriendelijkheid van de zonnepanelen verder verhoogt.

De nieuwe, slimme zonnepanelen zijn onderdeel van de totaaloplossing van SolarEdge voor slim energiebeheer. Tot de voordelen van die totaaloplossing behoren een hogere productie, meer flexibiliteit in ontwerp, monitoring op paneelniveau en extra veiligheid dankzij de ingebouwde SafeDC-technologie.

Bekijk de zonnepanelen van SolarEdge hier in de Solar Magazine Productzoeker.

Nu in Solar Magazine

Mei 2021

Zonnepanelen grote afwezige in Nationale Milieudatabase: fabrikanten van zonnepanelen moeten investeren in productgerichte milieudata om boot niet te missen Bonaire, Sint Eustatius en Saba: Veel zon, (nog te) weinig...
Vacatures
Innovi Dak BV zoekt:

Werkvoorbereider Zonnepanelen

Fulltime (40 uur) - Hoensbroek, 6433 KG, 35
Natuurlijk Energie Nederland B.V. zoekt:

Werkvoorbereider

32-40 uur - 6051 DW
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!