Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Zonnegilde plaatst 4.354 zonnepanelen bij GoStores Roosendaal
© Zonnegilde

Zonnegilde plaatst 4.354 zonnepanelen bij GoStores Roosendaal

Zonnegilde is drukdoende met de installatie van 4.354 zonnepanelen bij GoStores in Roosendaal. De oplevering is gepland in de tweede helft van april. Het gaat om 3 panden, gevestigd op de winkelboulevard.

De pv-installatie heeft in totaal een geïnstalleerd vermogen van 1,4 megawattpiek.

28e project
Voor Today Solar Energy, dat onderdeel is van Green Real Estate, heeft Zonnegilde​ inmiddels door heel Nederland een lange reeks projecten uitgevoerd. De opdracht bij GoStores in Roosendaal is al het 28e project dat het Zonnegilde voor het bedrijf heeft uitgevoerd.

Winkelboulevard GoStores Roosendaal is gesitueerd aan de A58 en kent een grote diversiteit aan winkels; van Action tot Gamma, Bruynzeel Keukens, Beter Bed en Leen Bakker.

Zeeman
Green Real Estate ontstond in 2005 en maakt samen met de internationale winkelketen Zeeman TextielSupers en de investeringsmaatschappij Navitas Capital deel uit van de Verenigde Ondernemingen Zeeman (V.O.Zee). De V.O.Zee is de stichting die het vermogen en de bedrijven van de familie Zeeman zeker moet stellen voor de toekomst.

Eerder:

Nu in Solar Magazine

Mei 2021

Zonnepanelen grote afwezige in Nationale Milieudatabase: fabrikanten van zonnepanelen moeten investeren in productgerichte milieudata om boot niet te missen Bonaire, Sint Eustatius en Saba: Veel zon, (nog te) weinig...
Vacatures
Duramotion BV zoekt:

Technical Sales Manager

Fulltime (40 uur) - Hoensbroek, 6433 KG, 35
Natuurlijk Energie Nederland B.V. zoekt:

Elektromonteur zonnepanelen

Fulltime (40 uur) - 6051 DW
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!