Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Aanleg fietspad SolaRoad gestart, opening door Kamp op 12 november

Aanleg fietspad SolaRoad gestart, opening door Kamp op 12 november

De werkzaamheden voor de aanleg van het SolaRoad fietspad langs de provinciale weg N203 in Krommenie zijn gestart. Minister Kamp zal op 12 november het fietspad dat zonnestroom opwekt officieel openen.

SolaRoad wordt ontwikkeld door TNO, Provincie Noord-Holland, Ooms Civiel en Imtech Traffic&Infra. Het fietspad langs de N203 in Krommenie is gekozen als pilotlocatie voor ongeveer honderd meter SolaRoad. Gedurende drie jaar zullen diverse metingen en tests uitgevoerd worden om SolaRoad verder te kunnen ontwikkelen.

SolaRoad is een wegdek dat werkt als een zonnepaneel. De zonnestroom uit de weg vindt praktische toepassingen in wegverlichting, verkeersinstallaties, elektrische auto’s (die er overheen rijden) en huishoudens. In haar septembereditie schreef Solar Magazine een uitgebreid artikel over SolaRoad, dat is hier na te lezen.

Nu in Solar Magazine

September 2021

Marieke Beugel (Verbond van Verzekeraars): ‘Verzekeraars zijn niet bang voor zonnepanelen’ Radovan Kopecek over renaissance Europese zonne-energieketen: ‘Pv is coming home’ Erik de Leeuw (SOLARWATT): ‘Geen zin om...
Vacatures
PVO International zoekt:

Product Manager

Fulltime (40 uur) - Rosmalen
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!