Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
JinkoSolar en Tongwei sluiten megacontract voor productie silicium en wafers
© Tongwei

JinkoSolar en Tongwei sluiten megacontract voor productie silicium en wafers

Tongwei en JinkoSolar hebben een strategische samenwerkingsovereenkomst getekend waarmee de fabrikanten gezamenlijk gaan investeren in nieuwe productiecapaciteit voor kristallijn silicium en wafers voor zonnepanelen

De 2 aan de Shanghai Stock Exchange-genoteerde fabrikanten stellen hun samenwerking uit te breiden om integratie van de industriële keten verder te versterken en de dominante positie van beide partijen in de industrie te consolideren en te versterken.

15 gigawatt
Tongwei investeert in 15 gigawattpiek productiecapaciteit voor wafers van JinkoSolar. Doordat Tongwei investeert in de fabriek is het bedrijf verzekerd dat het in de periode 2021-2023 6,5 gigawattpiek aan wafers krijgt geleverd van JinkoSolar.

JinkoSolar neemt op zijn beurt 35 procent van de kosten voor zijn rekening voor de productiecapaciteit van 45.000 ton silicium. Het bedrijf krijgt daarbij het recht om 60 procent van het silicium te kopen dat in de fabriek geproduceerd wordt.

Nu in Solar Magazine

Maart 2021

​Nieuwe versie NEN 7250 en nieuwe norm brandveiligheid pv-installaties in en op gebouwschil op komst: ‘Nieuwe beoordelingsmethode voor brandveiligheid pv-installaties in en op gebouwschil lost veel problemen op’ Consortium wil binnen...
Vacatures
Zonnefabriek zoekt:

Verkoper/Adviseur regio Midden Nederland (32-40uur)

32-40 uur - Amsterdam
Coolblue zoekt:

Hoofdmoneur Zonnepanelen Tilburg

Fulltime (40 uur) - Tilburg
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!