Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Seraphim introduceert nieuwe serie zonnepanelen met halve zonnecellen
© Seraphim

Seraphim introduceert nieuwe serie zonnepanelen met halve zonnecellen

Seraphim heeft de nieuwe serie S4-zonnepanelen met halve zonnecellen gepresenteerd. Het zonnepaneel met het hoogste vermogen kent een vermogen van 540 wattpiek en een module-efficiëntie van 21,1 procent.

De zonnepanelen bevatten halve perc-zonnecellen die gebaseerd zijn op wafers van 182 bij 182 millimeter. Verder is er multi-busbartechnologie toegepast en is de celruimte tussen de zonnecellen geminimaliseerd.

3 gigawattpiek
De zonnepanelenserie bestaat uit 2 varianten, te weten een monofaciale (enkelzijdige) en bifaciale (dubbelzijdige) variant. De massaproductie van beide producten gaat na een upgrade van de productieapparatuur in het eerste kwartaal van 2020 van start. De jaarlijkse productiecapaciteit bedraagt 3 gigawattpiek.

De toepassing van dubbelglastechnologie zorgt er volgens Seraphim voor dat de bifaciale variant minder kans heeft op microcracks en verder een betere vuurvastheid, isolatieprestaties en langere levensduur kent.

40 verschillende landen
‘Van de standaardmodule tot de halfgesneden module, van de monofaciale module tot de bifaciale module, elke stap van ons bedrijf is gericht op innovatie’, stelt Polaris Li, president van Seraphim. ‘Wij zijn van mening dat onze klanten aanzienlijk zullen profiteren van de lancering van dit nieuwe product.’

Sinds de oprichting in 2011 heeft Seraphim tot op heden in totaal meer dan 8 gigawattpiek in meer dan 40 verschillende landen uitgeleverd.

Bekijk alle producten van Seraphim Solar die nu al in de Benelux te koop zijn hier in de productzoeker van Solar Magazine.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2021

De Marktgids Zonne-energie 2021 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt gaat nieuw tijdperk in, Nederlandse zonne-energiemarkt na coronacrisis klaar voor...
Vacatures
Zelfstroom Montage zoekt:

Werkvoorbereider Elektrotechniek

Fulltime (40 uur) - 1507 CK
Xperal zoekt:

Project Engineer PV-installaties

Fulltime (40 uur) - Weert, 6004 RM, 3a
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!