Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Documentaire Omroep Friesland over zonneparken: 'Ljocht en skaad oer it sinnepark'
© Omroep Fryslân

Documentaire Omroep Friesland over zonneparken: 'Ljocht en skaad oer it sinnepark'

Omroep Fryslân heeft de documentaire 'Ljocht en skaad oer it sinnepark' ('Licht en schaduw over het zonnepark') gemaakt. Hierin zet de regionale omroep van Friesland de voor- en nadelen van zonneparken op een rij.

In de documentaire komen onder meer de coöperatieve energieleverancier Energie VanOns, hoogleraar Wim Sinke, EnergieVan Ons energiecoöperaties, Enerzjy Koöperaasje Garyp, zonne-energiebedrijf GroenLeven en netbeheerder Liander aan het woord.

Daarbij wordt een bezoek gebracht aan zonnepark Oosterwolde in de gemeente Ooststelllingwerf en zonnepark de ‘Griene Greide’ in Garyp. Voor dit laatste zonnepark werden 3 jaar geleden 27.000 zonnepanelen geplaatst op een voormalige vuilstortplaats.

De Fryslân DOK, in opdracht van de omroep gemaakt door Foto&Video André Minkema & Kroese Media, is uitgezonden door NPO2 en Omrop Fryslân en is hieronder te bekijken. 

 

Nu in Solar Magazine

Juni 2020

Nieuwe versies handboek en eindtermen zonne-energie op komst: ‘Eindtermen zijn de blauwdruk voor opleidingen, examens en de erkenningsregeling’ Erik Martinson (Svea Solar) over overname consumententak Solarcentury: ‘Wij willen...
Vacatures
Zonmaat zoekt:

Planner (Fulltime) Tijdelijke functie

Fulltime (40 uur) - Fentsjerterdyk 1, 8855 XC, Sexbierum, Friesland
Boss Energy Consulting zoekt:

Grid Connection Engineering Manager

Fulltime (40 uur) - The Netherlands
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!