Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Achmea neemt Zonnebos van 1 megawattpiek in gebruik
© Foto Focus

Achmea neemt Zonnebos van 1 megawattpiek in gebruik

ENGIE heeft de zonnecarport op de Achmea Campus Apeldoorn opgeleverd. De hoofdaannemer heeft 1 megawattpiek zonnepanelen geplaatst op het parkeerterrein van de financiële dienstverlener.

Achmea beschikte op deze kantoorplaats al over 600 zonnepanelen.

15 procent behoefte
​Voor de solar carport zijn 3.200 zonnepanelen geplaatst en 30 extra laadpunten voor elektrische auto’s gerealiseerd. De zonnepanelen hebben dus een vermogen van bijna 1 megawattpiek en kunnen voldoende energie opwekken voor het jaarlijkse verbruik van 250 huishoudens. In het geval van Achmea wekken ze genoeg energie op voor 12 tot 14 procent van het jaarlijks verbruik van het kantoorpand van Achmea. Samen met de al aanwezige zonnepanelen wordt nu voorzien in 15 procent van de behoefte.

De ontwikkeling en realisatie van het project is tot stand gekomen door de samenwerking met NBArchitecten, staalbouwer Moeskops en Van Boekel Infra.

Nu in Solar Magazine

Juni 2020

Nieuwe versies handboek en eindtermen zonne-energie op komst: ‘Eindtermen zijn de blauwdruk voor opleidingen, examens en de erkenningsregeling’ Erik Martinson (Svea Solar) over overname consumententak Solarcentury: ‘Wij willen...
Vacatures
Zonnefabriek zoekt:

Medewerker Sales Support / Binnendienst Sales

32-40 uur - Amsterdam
kWh People zoekt:

Business Development Manager

Fulltime (40 uur) - 6541EZ
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!