Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
RVO.nl organiseert themabijeenkomst zon op daken voor gemeenten

RVO.nl organiseert themabijeenkomst zon op daken voor gemeenten

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) organiseert een reeks themabijeenkomsten voor gemeenten, waarbij op 5 maart 2020 specifiek wordt stilgestaan bij zon op daken.

Tijdens deze bijeenkomst wordt kennis geboden en worden ervaringen uitgewisseld. Er wordt ingegaan op de vraag hoe zon op daken vormgegeven kan worden en wat men als gemeente nog meer kan doen. Daarnaast wordt informatie gedeeld over wat de gemeente nodig heeft om meer zon op daken of bebouwde terreinen te realiseren en/of stimuleren. Tijdens deze middag is er ook ruimte in het programma om met collega’s van andere overheden hierover in gesprek te gaan.

De bijeenkomst is bedoeld voor provinciale en gemeentelijke ambtenaren die vanuit duurzaamheidsdoelstellingen en/of ruimtelijke ordening te maken hebben met de stimulering van zonne-energie.

De bijeenkomst vindt plaats op een nader te bepalen locatie in Utrecht, nabij Utrecht Centraal Station, op donderdagmiddag 5 maart 2020.De bijeenkomst is kosteloos.  Aanmelden voor de bijeenkomst kan hier.

Nu in Solar Magazine

September 2020

Harm Valk, voorzitter van de projectgroep NTA 8800: ‘Fantastisch als je zonder zonnepanelen aan BENG-eisen kunt voldoen’ Kans hagelschade zonnepanelen grootst op platte daken en kleinst bij zuidoost-oriëntatie: ‘We leggen...
Vacatures
Zelfstroom zoekt:

Monteur Zonnepanelen

Fulltime (40 uur) - Papendrecht
Boss Energy Consulting zoekt:

Head of EPC (Benelux)

Fulltime (40 uur) - Belgium
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!