Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
RVO.nl organiseert themabijeenkomst zon op daken voor gemeenten

RVO.nl organiseert themabijeenkomst zon op daken voor gemeenten

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) organiseert een reeks themabijeenkomsten voor gemeenten, waarbij op 5 maart 2020 specifiek wordt stilgestaan bij zon op daken.

Tijdens deze bijeenkomst wordt kennis geboden en worden ervaringen uitgewisseld. Er wordt ingegaan op de vraag hoe zon op daken vormgegeven kan worden en wat men als gemeente nog meer kan doen. Daarnaast wordt informatie gedeeld over wat de gemeente nodig heeft om meer zon op daken of bebouwde terreinen te realiseren en/of stimuleren. Tijdens deze middag is er ook ruimte in het programma om met collega’s van andere overheden hierover in gesprek te gaan.

De bijeenkomst is bedoeld voor provinciale en gemeentelijke ambtenaren die vanuit duurzaamheidsdoelstellingen en/of ruimtelijke ordening te maken hebben met de stimulering van zonne-energie.

De bijeenkomst vindt plaats op een nader te bepalen locatie in Utrecht, nabij Utrecht Centraal Station, op donderdagmiddag 5 maart 2020.De bijeenkomst is kosteloos.  Aanmelden voor de bijeenkomst kan hier.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2020

​De Marktgids Zonne-energie 2019 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt verwacht hausse aan residentiële installaties  Nederland verwelkomt in 2020...
Vacatures
Huurdezon zoekt:

Medewerker Sales

Huurdezon zoekt een Medewerker Sales
Fulltime • Amsterdam
kWh People zoekt:

Commercieel Manager

kWh People zoekt voor een van zijn opdrachtgevers een Commercieel Manager
Fulltime • Amsterdam
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!