Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
ReHeat introduceert prefab zonneboiler O’SO Easy

ReHeat introduceert prefab zonneboiler O’SO Easy

ReHeat heeft de prefab rvs-zonneboiler O’SO Easy onthuld. In tegenstelling tot traditionele zonneboilers heeft de O’SO Easy geen losse componenten, maar is het een halffabricaat dat slechts 4 aansluitingen behoeft.

Bij een traditionele zonneboiler moeten de solar pompset, het expansievat, het overstortventiel, de inlaatcombinatie en overige componenten apart gemonteerd worden. Al deze onderdelen zijn bij de O’so Easy geïntegreerd in het boilervat, wat leidt tot een besparing in de montagetijd.

150, 200 en 300 liter
De zonneboiler beschikt over een gepatenteerde, flexibele concentrische leidingset. Door de aan- en afvoer van water in een concentrische leiding te combineren, gaat er 1 leiding vanaf de boiler naar de naverwarmer. De leiding wordt op maat gemaakt en voor de montage heeft men geen speciaal gereedschap nodig.

O’SO Easy is leverbaar in varianten van 150, 200 en 300 liter en is standaard uitgevoerd in rvs. Hoogwaardige en duurzame componenten zijn volgens Resolar de basis voor de nieuwe zonneboiler die in Noorwegen geproduceerd wordt. De zonneboiler kan gecombineerd worden met de vacuümbuiszonnecollectoren (red. heat pipes) van zusterbedrijf ReSolar.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2020

​De Marktgids Zonne-energie 2019 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt verwacht hausse aan residentiële installaties  Nederland verwelkomt in 2020...
Vacatures
Zelfstroom zoekt:

Hoofdmonteur (10x)

Zelfstroom zoekt een Hoofdmonteur (10x)
Fulltime • Zaandam | Lelystad | Groningen | Dordrecht
engineering4solar zoekt:

PV-engineer

engineering4solar zoekt een PV-engineer.
Fulltime • Rosmalen
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!