Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
HRsolar finalist van De WarmteWissel
© De WarmteWissel

HRsolar finalist van De WarmteWissel

HRsolar is genomineerd voor De WarmteWissel; een initiatief van 8 Brabantse woningcorporaties die werken aan aardgasvrije woningen. Het bedrijf maakt kans met SPRING, een combinatie van een warmtepomp en pvt-paneel.

HRsolar SPRING staat voor Silent Power Rooftop Into New Generation. Het concept gaat uit van het volledig gasloos maken van een grondgebonden eengezinswoning. De geruisloze en gasloze energieoplossing wordt gecreëerd door een warmtepomp te combineren met een pvt-energiedak en opslagvat. Pvt-panelen combineren de opwek van zonnewarmte en zonnestroom.

Op donderdagmiddag 5 maart strijden de finalisten voor de 1e, 2e en 3e plaats en maakt de jury bekend wie de winnaars zijn van De WarmteWissel.

De jury bestaat uit Diederik Samsom (voorzitter; onderhandelaar voor het landelijk Klimaatakkoord), Sabine Jansen (universitair docent TU Delft – Architectural Engineering & Technology), Paulus Jansen (algemeen directeur Woonbond), Elphi Nelissen (professor Building Sustainability TU Eindhoven) en Harrie Windmüller (bestuurder BrabantWonen, namens het Lente-bestuur).

Nu in Solar Magazine

Juni 2020

Nieuwe versies handboek en eindtermen zonne-energie op komst: ‘Eindtermen zijn de blauwdruk voor opleidingen, examens en de erkenningsregeling’ Erik Martinson (Svea Solar) over overname consumententak Solarcentury: ‘Wij willen...
Vacatures
Zonnepanelen op het dak BV zoekt:

(Assistent) Servicemonteur

Fulltime (40 uur) - Barneveld, 3771 NR, Zwolleweg 9
Zonnepanelen op het dak BV zoekt:

Service Planner

Parttime (24 uur) - Barneveld, 3771 NR, Zwolleweg 9
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!