Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Cleantech Holland organiseert Holland Paviljoen op Chinese zonne-energiebeurs SNEC
© Cleantech Holland

Cleantech Holland organiseert Holland Paviljoen op Chinese zonne-energiebeurs SNEC

Cleantech Holland organiseert in samenwerking met de Topsector Energie en de Nederlandse machinebouwer Tempress Systems een Nederlands paviljoen op ’s werelds grootse zonne-energievakbeurs: de SNEC in China.

Afgelopen kalenderjaar trok de SNEC zo’n 2.000 exposanten uit ongeveer 100 landen en werden meer dan 200.000 bezoekers verwelkomd.

Door middel van samenwerking met Tempress hebben de Topsector Energie en Cleantech Holland een goede locatie voor het Nederlandse Paviljoen weten te bemachtigen. In het Nederlandse Paviljoen is ruimte voor individuele deelnemers die de eigen producten en diensten aanbieden en een lounge waar de sector als geheel gepresenteerd zal worden. Middels diverse activiteiten – van matchmaking tot ontvangst van verschillende delegaties, een netwerkreceptie en promotiemateriaal – wil men de gehele Nederlandse zonne-energiesector promoten.

Naast de beursruimte van ruim 200.000 vierkante meter wordt er tijdens de SNEC een omvangrijke conferentie georganiseerd. Deze bestaat uit verschillende programma’s met onderwerpen die betrekking hebben op de markttendensen van de pv-industrie, samenwerkings- en ontwikkelingsstrategieën, beleidsrichtingen van verschillende landen, geavanceerde industrietechnologieën, projectinformatie en de laatste innovaties. In samenwerking met de beursorganisatie is het nog mogelijk om deelnemers van het Holland Paviljoen voor te dragen als spreker op de conferentie.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2020

​De Marktgids Zonne-energie 2019 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt verwacht hausse aan residentiële installaties  Nederland verwelkomt in 2020...
Vacatures
Eigenenergie.net zoekt:

DC Monteur (zonnepaneelinstallaties, 3x)

Eigenenergie.net zoekt een DC Monteur (zonnepaneelinstallaties, 3x)
Fulltime • Geldrop
Libra Energy zoekt:

Stagiair Logistiek

Libra Energy zoekt een Stagiair Logistiek
Fulltime • Uitgeest
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!