Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Greencells installeert 129 megawattpiek zonnepanelen in Nederland
© Chint Solar | Astronergy

Greencells installeert 129 megawattpiek zonnepanelen in Nederland

Het Duitse epc-bedrijf Greencells Group meldt in 2019 in Nederland 129 megawattpiek aan zonnepanelen te hebben geïnstalleerd. Wereldwijd leverde het bedrijf 500 megawattpiek aan pv-projecten op in 2019.

Momenteel werkt het bedrijf aan de installatie van 13 megawattpiek zonnepanelen in Gennep en 20 megawattpiek zonnepanelen in Zwolle. In totaal installeerde de Duitse onderneming die sinds 2007 bestaat wereldwijd al 1,9 gigawattpiek aan zonnepanelen, verdeeld over 128 projecten.

In Nederland leverde Greencells Group afgelopen kalenderjaar 3 projecten op voor Kronos Solar en Goldbeck Solar. Het totale vermogen van deze projecten bedroeg 129 megawattpiek, waarbij zonnepark Midden-Groningen met 103 megawattpiek het grootste project was. In Europa installeerde het bedrijf verder 57 megawattpiek aan zonnepanelen in Hongarije.

'Dat onze teams wereldwijd 1 jaar 500 megawattpiek zonnepanelen installeren, bewijst dat we onze capaciteiten en organisatie naar een volgend niveau hebben gebracht', stelt chief executive officer Andreas Hoffmann. 'Een aanzienlijk aantal projecten was onderworpen aan geografische en politieke uitdagingen. De succesvolle oplevering toont ons vermogen om complexe en uitdagende projecten te realiseren.'

Nu in Solar Magazine

September 2020

Harm Valk, voorzitter van de projectgroep NTA 8800: ‘Fantastisch als je zonder zonnepanelen aan BENG-eisen kunt voldoen’ Kans hagelschade zonnepanelen grootst op platte daken en kleinst bij zuidoost-oriëntatie: ‘We leggen...
Vacatures
JansZon BV zoekt:

Technisch Medewerker

Fulltime (40 uur) - 1095 AL 490
Zonnepanelen op het dak BV zoekt:

Verkoper / Adviseur Zonnepanelen - Regio Noordwest-Nederland

Fulltime (40 uur) - Barneveld, 3771 NR, Zwolleweg 9
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!