Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
a.s.r. real estate plaatst zonnepanelen op daken van 5 supermarkten Albert Heijn
© a.s.r. real estate

a.s.r. real estate plaatst zonnepanelen op daken van 5 supermarkten Albert Heijn

a.s.r. real estate plaatst op de daken van 5 supermarkten van Albert Heijn (AH) zonnepanelen. Het bedrijf heeft hiertoe namens het ASR Dutch Prime Retail Fund 5 huurovereenkomsten gesloten met de supermarktketen.

Op de winkels komen nog in het voorjaar van 2020 zonnepanelen. LENS verzorgt in de engineering, installatie, monitoring en het onderhoud van de zonnepanelen.

Van Bergen op Zoom tot Twello
ASR Dutch Prime Retail Fund heeft in 2019 laten onderzoeken welke objecten in de portefeuille geschikt zijn voor de opwekking van zonne-energie. Vanwege het grote dakoppervlak en de energievraag blijken vooral supermarkten geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen.

Om die reden worden nu de AH-vestigingen in Bergen op Zoom, Den Dolder, Maassluis, Middelburg en Twello voorzien van een zonne-energiesysteem. a.s.r. real estate verhuurt deze panden aan Albert Heijn.

550.000 kilowattuur
a.s.r. real estate wordt eigenaar van de zonnepanelen, die worden aangesloten op de slimme meters van de supermarkten. De opgewekte energie wordt met een huurprijs afgenomen door Albert Heijn. Het eerste jaar gaan de circa 1.925 zonnepanelen ongeveer 555.000 kilowattuur zonnestroom opwekken. Dit staat gelijk aan het jaarlijkse energieverbruik van 185 huishoudens.

Nu in Solar Magazine

Maart 2020

Bergen krijgt energielandgoed met 265 hectare zonnepanelen en 175 hectare natuur: ‘Er moet iets achterblijven wat optelt…’ Vlaamse energieminister Zuhal Demir: ‘We gaan zonne-energie niet oversubsidiëren’...
Vacatures
Polyglot zoekt:

Regional Product and FAE Manager

For its client Polyglot is looking for a Regional Product and FAE Manager
Fulltime • Nederland
Libra Energy zoekt:

Stagiair Office Management

Libra Energy zoekt een Stagiair Office Management
Fulltime • Uitgeest
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!