Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
4BLUE lanceert engineering service 4BLUEPRINT voor zonnestroomprojecten
© 4BLUE

4BLUE lanceert engineering service 4BLUEPRINT voor zonnestroomprojecten

Pv-groothandel 4BLUE lanceert de engineering service 4BLUEPRINT voor projecten met zonnepanelen. De service bestaat uit de engineering van verschillende fases in de ontwikkeling van een zonnestroomproject.

4BLUE kwam naar eigen zeggen op het idee om 4BLUEPRINT in het leven te roepen vanwege onder meer de vraag uit de markt voor grotere, technisch meer uitdagende installaties. Het doel van de service is om de klant zoveel mogelijk te ontzorgen bij de realisatie van kwalitatief hoogstaande pv-systemen. Hierbij geldt dat een goede voorbereiding tot een snelle oplevering van een project leidt, waarbij achteraf minder service benodigd zal zijn.

4BLUEPRINT bestaat uit 4 verschillende fases in het traject: Sales Engineering (offerte-ontwerp), Basic Engineering (ontwerp voor constructie), Detailed Engineering DC & AC en Final Engineering (inkooplijst). Deze 4 dossiers samen maken de engineering service.

4BLUE biedt de dienst aan voor projecten vanaf 100 kilowattpiek.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2021

De Marktgids Zonne-energie 2021 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt gaat nieuw tijdperk in, Nederlandse zonne-energiemarkt na coronacrisis klaar voor...
Vacatures
kWh People zoekt:

Head of Projects

Fulltime (40 uur) - 6541EZ
Zonmaat zoekt:

Senior Elektricien Zonnepanelen (m/v) Friesland

Fulltime (40 uur) - Frjentsjerterdyk 1, Sexbierum, Friesland, 8855 XC
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!