Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
LEGO lanceert International Space Station met zonnepanelen
© LEGO

LEGO lanceert International Space Station met zonnepanelen

Ter ere van het 10-jarigjubileumprogramma van het LEGO Ideas-porgramma lanceert het bedrijf het LEGO Ideas International Space Station (ISS) dat is uitgerust met zonnepanelen.

Het bouwpakket van het internationale ruimtestation bestaat uit 864 LEGO-blokjes en is vanaf 1 februari te koop.

Eigen ideeën
Het LEGO Ideas-programma biedt fans van LEGO de kans om hun eigen ideeën in te dienen die de fabrikant gebruikt om nieuwe producten van het speelgoed te introduceren. Ook het idee voor het ISS is afkomstig van een LEGO-fan, te weten Christoph Ruge.

Het LEGO Ideas ruimtestation is 20 centimeter hoog, 31 centimeter lang en 49 centimeter breed. Het bouwpakket bevat naast het iconische ruimtestation zelf een met LEGO gemetselde NASA-ruimteveer met 3 minivrachtruimtevaartuigen en 2 astronautfiguren.

De set wordt geleverd met een geïllustreerd instructieboekje van 148 pagina's, boordevol interessante feiten en informatie over het internationale ruimtestation zelf en de LEGO-fan die het originele ontwerp voor de set heeft gemaakt.

Nu in Solar Magazine

September 2020

Harm Valk, voorzitter van de projectgroep NTA 8800: ‘Fantastisch als je zonder zonnepanelen aan BENG-eisen kunt voldoen’ Kans hagelschade zonnepanelen grootst op platte daken en kleinst bij zuidoost-oriëntatie: ‘We leggen...
Vacatures
Zelfstroom zoekt:

Technisch Schouwer

Fulltime (40 uur) - Papendrecht
Eigenenergie.net zoekt:

Projectleider

Fulltime (40 uur) - 5667KX
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!