Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Zonne-energiesector helpt opgelichte kinderboerderij uit de brand met gratis zonnepanelen
© AVROTROS

Zonne-energiesector helpt opgelichte kinderboerderij uit de brand met gratis zonnepanelen

Een door Bram Klaassen (BeSolar) geïnitieerd collectief uit de zonne-energiesector plaatst deze week 30 gratis zonnepanelen bij de opgelichte kinderboerderij die in het nieuws kwam via het tv-programma Opgelicht!.

Het AVROTROS-televisieprogramma besteedde vorige week aandacht aan de opgelichte kinderboerderij Jongia State uit Friesland die geld leende voor 29 zonnepanelen maar deze nooit geleverd kreeg van Opnaargroen. Naar aanleiding van de televisie-uitzending, waarin de werkwijze van het bedrijf Opnaargroen en eigenaar Theo van B. in beeld werd gebracht, heeft een groot aantal bedrijven uit de zonne-energiesector de handen ineengeslagen.

Komend weekend plaatsen installateurs op het dak van de opgelichte kinderboerderij een pv-systeem in een oost-westopstelling. Naast de 30 zonnepanelen die uitgerust zullen worden met micro-omvormers of power optimizers krijgt de kinderboerderij ook nog eens 12 zakken diervoeding cadeau. Deze worden beschikbaar gesteld door een groothandel uit de diervoederindustrie.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2020

​De Marktgids Zonne-energie 2019 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt verwacht hausse aan residentiële installaties  Nederland verwelkomt in 2020...
Vacatures
Zonneplan zoekt:

Backend PHP Developer

Zonneplan zoekt een Backend PHP Developer
Fulltime • Zwolle
ECONNETIC zoekt:

Junior Consultant Financiering

ECONNETIC zoekt een Junior Consultant Financiering
32-40 uur • Driebergen-Rijsenburg
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!