logo
wvhj2023
© AVROTROS
© AVROTROS
22 januari 2020

Zonne-energiesector helpt opgelichte kinderboerderij uit de brand met gratis zonnepanelen

Een door Bram Klaassen (BeSolar) geïnitieerd collectief uit de zonne-energiesector plaatst deze week 30 gratis zonnepanelen bij de opgelichte kinderboerderij die in het nieuws kwam via het tv-programma Opgelicht!.

Het AVROTROS-televisieprogramma besteedde vorige week aandacht aan de opgelichte kinderboerderij Jongia State uit Friesland die geld leende voor 29 zonnepanelen maar deze nooit geleverd kreeg van Opnaargroen. Naar aanleiding van de televisie-uitzending, waarin de werkwijze van het bedrijf Opnaargroen en eigenaar Theo van B. in beeld werd gebracht, heeft een groot aantal bedrijven uit de zonne-energiesector de handen ineengeslagen.

Komend weekend plaatsen installateurs op het dak van de opgelichte kinderboerderij een pv-systeem in een oost-westopstelling. Naast de 30 zonnepanelen die uitgerust zullen worden met micro-omvormers of power optimizers krijgt de kinderboerderij ook nog eens 12 zakken diervoeding cadeau. Deze worden beschikbaar gesteld door een groothandel uit de diervoederindustrie.

Deel dit artikel:

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws!
Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen en heb de privacy policy gelezen.

Laatste Nieuws

Bekijk al het nieuws

Meest gelezen

Producten