Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Conduct introduceert RoofSupport HOME voor brandveilige bekabeling zonnepanelen
© Conduct

Conduct introduceert RoofSupport HOME voor brandveilige bekabeling zonnepanelen

Conduct Technical Solutions introduceert RoofSupport HOME: een nieuwe draadgootvariant voor particuliere en kleinere commerciële toepassingen van zonnepanelen.

Het product is op basis van de maatvoering van 30 bij 35 millimeter in lengten van 3 meter verkrijgbaar. Vanwege de CLICK-verbinding op de daksteunen is het systeem zonder gereedschap te installeren.

Brandveiligheid
RoofSupport HOME is volgens het bedrijf door toepassing van draadgoot het juiste alternatief voor toepassen van een buis, aangezien condenswater overeenkomstig de NEN 1010 (red. rubriek 522.3.2) uit een buis afgevoerd dient te worden.

Bovendien is met het product brandveiligheid gegarandeerd door het niet gezamenlijk doorvoeren van plus- en minleidingen in een buis. Hierdoor worden eventuele isolatiefouten voorkomen.

De RoofSupport HOME-set wordt geleverd per lengte van 3 meter in combinatie met 2 daksteunen middels artikelnummer RSH3035-3M en is verkrijgbaar via de landelijk dekkende elektrotechnische en pv-groothandels.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2020

​De Marktgids Zonne-energie 2019 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt verwacht hausse aan residentiële installaties  Nederland verwelkomt in 2020...
Vacatures
Schone Energie zoekt:

Commercieel medewerker binnendienst

Schone Energie zoekt een commercieel medewerker binnendienst
32-40 uur • Den Haag
kWh People zoekt:

Planoloog

kWh People zoekt voor een opdrachtgever een planoloog.
Fulltime • Randstad
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!