Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
IBC Solar stelt Harold Salden aan als nieuwe directeur
© IBC Solar

IBC Solar stelt Harold Salden aan als nieuwe directeur

IBC Solar heeft Harold Salden aangesteld als nieuwe directeur van de Nederlandse vestiging. Salden volgt Peter Meijers op die sinds 2004 aan het roer stond en met ingang van januari met pensioen is gegaan.

Het management van de Nederlandse dochteronderneming van IBC SOLAR is daarom per direct overgedragen aan Salden. Hij is gediplomeerd in energietechniek en technische bedrijfskunde.

Strategische richting
​Salden begon zijn carrière bij IBC SOLAR in 2011 als salesmanager. In zijn rol als chief executive officer is Harold Salden zowel verantwoordelijk voor de strategische richting van het bedrijf als het versterken van de positie van IBC SOLAR op de Beneluxmarkt.

IBC SOLAR werd in 2004 opgericht. Het bedrijf focust zich als systeemhuis en groothandel op pv-systeemoplossingen, variërend van kleine residentiële pv-installaties tot grote projecten in de Benelux. IBC SOLAR werkt nauw samen met klanten in de Benelux en heeft een groot aantal projecten gerealiseerd, waaronder de zonne-energie-installatie op de Hermitage in Amsterdam en een zonnepark voor waterschap Rivierenland.

Nu in Solar Magazine

September 2020

Harm Valk, voorzitter van de projectgroep NTA 8800: ‘Fantastisch als je zonder zonnepanelen aan BENG-eisen kunt voldoen’ Kans hagelschade zonnepanelen grootst op platte daken en kleinst bij zuidoost-oriëntatie: ‘We leggen...
Vacatures
Eigenenergie.net zoekt:

Werkvoorbereider

Fulltime (40 uur) - 5667KX
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!