Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Bezoekersregistratie van vakbeurs Solar Solutions geopend
© Solar Solutions

Bezoekersregistratie van vakbeurs Solar Solutions geopend

Meer dan 250 exposanten geven op dinsdag 17, woensdag 18 en donderdag 19 maart 2020 acte de présence op de vakbeurs Solar Solutions. Vanaf vandaag kunnen bezoekers gratis entreekaarten bestellen.

Solar Solutions is alweer toe aan haar achtste editie en Solar Magazine is wederom hoofdmediapartner. De 2020-editie van de grootste zonne-energievakbeurs van de Benelux belooft opnieuw groter te worden met naast ruim 250 exposanten ook meer dan 100 seminars. Bovendien vindt gelijktijdig de derde editie van Duurzaam Verwarmd plaats. Ook dit jaar zullen beide beurzen weer 3 dagen duren.

In de maart 2020-editie van het tijdschrift Solar Magazine vervaardigt de redactie een geïntegreerde beursspecial over Solar Solutions. Daarbij is er ook aandacht voor het parallelevenement Duurzaam Verwarmd dat gelijktijdig in Expo Haarlemmermeer plaatsvindt.

Vanaf vandaag kunnen professionele bezoekers gratis toegangskaarten bestellen via de website van Solar Solutions door gebruik te maken van de actiecode ‘SOLARMAG’.

Nu in Solar Magazine

September 2020

Harm Valk, voorzitter van de projectgroep NTA 8800: ‘Fantastisch als je zonder zonnepanelen aan BENG-eisen kunt voldoen’ Kans hagelschade zonnepanelen grootst op platte daken en kleinst bij zuidoost-oriëntatie: ‘We leggen...
Vacatures
Eigenenergie.net zoekt:

AC Monteur

Fulltime (40 uur) - 5667KX
Eigenenergie.net zoekt:

Werkvoorbereider

Fulltime (40 uur) - 5667KX
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!