Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Project in beeld (37) | Zonnepanelen voor industrie in het mkb
© Crezee

Project in beeld (37) | Zonnepanelen voor industrie in het mkb

In de rubriek ‘Project in beeld’ publiceert Solar Magazine wekelijks een – niet uitputtend – overzicht van opgeleverde zonne-energieprojecten met een omvang van 500 tot 2.000 zonnepanelen.

Grafisch Bedrijf Crezée heeft 986 zonnepanelen in gebruik genomen. Met het pv-systeem wordt circa 250.000 kilowattuur per jaar opgewekt. Hiermee kan het bedrijf ongeveer 60 procent van de energiebehoefte zelf opwekken.

Vreugdenhil Dairy Foods heeft 1.284 zonnepanelen laten plaatsen op het dak van een van de fabrieken in Gorinchem. Deze gaan naar verwachting jaarlijks 307.000 kilowattuur zonnestroom opleveren. Dit jaar worden er ook zonnepanelen geplaatst op de fabrieken in Scharsterbrug en Barneveld. Met ruim 400 werknemers levert het zuivelbedrijf zijn melkpoeder in 130 landen.

Energieplusdak heeft 1.700 zonnepanelen geïnstalleerd op het dak van Eleonora Meubelen in Barneveld. De ruim 1.700 pv-modules van Canadian Solar zijn gemonteerd op het montagesysteem ValkPro+ van Van der Valk Solar Systems. Verder zijn er omvormers van Huawei gebruikt.

SolarNRG heeft 1.570 zonnepanelen gemonteerd op de schuur van Moerman Lilium, onderdeel van Decorum Company.  De zonnepanelen met een totaal vermogen van 486.700 wattpiek voorzien ongeveer 111 huishoudens van stroom, maar zal vooral gebruikt worden om duurzaam te kweken.

Folietec heeft 872 zonnepanelen in gebruik genomen. Daarmee wekt het bedrijf vanaf dit jaar 75 procent van de eigen energiebehoefte op.

Nu in Solar Magazine

Mei 2020

Coolblue stoomt snel op naar top residentiële zonne-energiemarkt: ‘De internetverkoop van zonnepanelen werkt’ Joint Solar Programme III: hybride tandemzonnecel van 30 procent binnen handbereik voor Nederlandse onderzoekers De...
Vacatures
Solnet Group zoekt:

Cleantech Sales Manager / Sales Manager of Smart Solar Solutions

Solnet Group zoekt een Cleantech Sales Manager / Sales Manager of Smart Solar Solutions
Fulltime • Nederland
SMA Benelux zoekt:

Service Line medewerker – 2e lijn support (interim)

SMA Benelux zoekt een Service Line medewerker – 2e lijn support (interim)
Fulltime • Mechelen
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!