Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Dienstverleners moeten projectontwikkelaars en installateurs meer en meer de helpende hand reiken
© Mike19841985 | Dreamstime.com

Dienstverleners moeten projectontwikkelaars en installateurs meer en meer de helpende hand reiken

Advocaten, adviseurs en accountants komen tijd te kort. De dienstverleners moeten projectontwikkelaars en installateurs meer en meer de helpende hand reiken.

4 dossiers springen er daarbij uit: de vergunningverlening voor grondgebonden en drijvende zonneparken, de teruggave van btw op zonnepanelen, het goed verzekeren van zonnepanelen en de toenemende schaarste op het Nederlandse elektriciteitsnetwerk.

Dat deze 4 dossiers zich alle grotendeels in Nederland afspelen, lijkt geen toeval. Enerzijds wordt dit veroorzaakt doordat de Nederlandse zonnepanelenmarkt explosief groeit, maar anderzijds lijkt een deel van de lessen die deze dossiers opleveren in Vlaanderen al jaren geleden geleerd.

Lees hier het volledige artikel ‘Dienstverleners moeten projectontwikkelaars en installateurs meer en meer de helpende hand reiken’ in de Marktgids Zonne-energie 2020 van Solar Magazine.

Nu in Solar Magazine

September 2020

Harm Valk, voorzitter van de projectgroep NTA 8800: ‘Fantastisch als je zonder zonnepanelen aan BENG-eisen kunt voldoen’ Kans hagelschade zonnepanelen grootst op platte daken en kleinst bij zuidoost-oriëntatie: ‘We leggen...
Vacatures
E2-Energie zoekt:

Accountmanager Zonneparken EPC

Fulltime (40 uur) - Duiven, 6921 RZ te Duiven
kWh People zoekt:

Senior PV Engineer

Fulltime (40 uur) - 6541EZ
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!