Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Parteon gaat jaarlijks 200 woningen van zonnepanelen voorzien
© Parteon

Parteon gaat jaarlijks 200 woningen van zonnepanelen voorzien

Woningcorporatie Parteon start begin 2020 met het plaatsen van zonnepanelen bij sociale huurwoningen in Zaandam. In de komende jaren wil de corporatie jaarlijks 200 eengezinswoningen voorzien van zonnepanelen.

Hierbij werkt Parteon samen met Sungevity. Parteon bekostigt en plaatst de zonnepanelen en verzorgt het onderhoud. De huurder betaalt maandelijks een bijdrage in de servicekosten. Uitgangspunt is dat woonlasten voor huurders omlaaggaan.

Gezamenlijke aanbesteding
Parteon neemt deel aan een groep van Noord-Hollandse corporaties die de handen ineenslaat om kennis uit te wisselen over duurzaamheid en om duurzaamheidsmaatregelen slim in te kopen. ‘Een nieuwe tijd is ontstaan waarin woningcorporaties steeds meer met elkaar samenwerken en kennis en ervaring delen. Zo hoeven we het wiel niet opnieuw uit te vinden’, aldus directeur-bestuurder Harry Platte. Een van de initiatieven van deze samenwerking is een gezamenlijke aanbesteding in zonnepanelen met Sungevity waarbij ook Parteon zich heeft aangesloten.

Parteon heeft ruim 15.000 huurwoningen in haar bezit.

Nu in Solar Magazine

Juni 2020

Nieuwe versies handboek en eindtermen zonne-energie op komst: ‘Eindtermen zijn de blauwdruk voor opleidingen, examens en de erkenningsregeling’ Erik Martinson (Svea Solar) over overname consumententak Solarcentury: ‘Wij willen...
Vacatures
BayWa r.e. Solar Systems S.à r.l. zoekt:

Sales Representative (Nederland)

Fulltime (40 uur) - Nederland
kWh People zoekt:

Business Development Manager

Fulltime (40 uur) - 6541EZ
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!