Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
10.000 vierkante meter zonnepanelen bij Hulshof voor elektrisch transport
© Andrey Bayda | Dreamstime.com

10.000 vierkante meter zonnepanelen bij Hulshof voor elektrisch transport

Hulshof Projectverhuizingen, gespecialiseerd in duurzame stadsdistributie en circulair meubilair, heeft 10.000 vierkante meter zonnepanelen laten plaatsen voor zijn elektrisch transport.

Hulshoff Projectverhuizingen heeft onlangs bij de A5 een ‘hub’ geopend voor stadsdistributie oftewel stadslogistiek. Bedrijven laten alle goederen, bestemd voor hun vestigingen in de binnenstad en omliggende wijken, op het distributiecentrum afleveren. De diverse  producten worden verzameld en in 1 keer op de plaats van bestemming bezorgd met elektrische vrachtwagens. Dat is een stuk duurzamer en efficiënter dan de goederen allemaal los van elkaar te bezorgen door – vaak diesel – bestelwagens.

De hub heeft een oppervlakte van bijna 10.000 vierkante meter en is voorzien van een gelijke oppervlakte aan zonnepanelen. Verder komt hier een slimme laadinfrastructuur en een grote opslagcapaciteit voor elektriciteit, in de vorm van batterijcontainers. De elektrische voertuigen die dagelijks de stad  bevoorraden, zijn geladen met de zelfopgewekte stroom. Hulshoff is hiermee zelfvoorzienend en CO2-neutraal.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2020

​De Marktgids Zonne-energie 2019 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt verwacht hausse aan residentiële installaties  Nederland verwelkomt in 2020...
Vacatures
Wocozon zoekt:

Support Engineer

Wocozon zoekt een Support Engineer
Fulltime • De Meern | Utrecht
Zon & Zo zoekt:

Teamlid Installateur

Zon & Zo zoekt een Teamlid Installateur
Fulltime • Alblasserdam
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!