Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
10.000 vierkante meter zonnepanelen bij Hulshof voor elektrisch transport
© Andrey Bayda | Dreamstime.com

10.000 vierkante meter zonnepanelen bij Hulshof voor elektrisch transport

Hulshof Projectverhuizingen, gespecialiseerd in duurzame stadsdistributie en circulair meubilair, heeft 10.000 vierkante meter zonnepanelen laten plaatsen voor zijn elektrisch transport.

Hulshoff Projectverhuizingen heeft onlangs bij de A5 een ‘hub’ geopend voor stadsdistributie oftewel stadslogistiek. Bedrijven laten alle goederen, bestemd voor hun vestigingen in de binnenstad en omliggende wijken, op het distributiecentrum afleveren. De diverse  producten worden verzameld en in 1 keer op de plaats van bestemming bezorgd met elektrische vrachtwagens. Dat is een stuk duurzamer en efficiënter dan de goederen allemaal los van elkaar te bezorgen door – vaak diesel – bestelwagens.

De hub heeft een oppervlakte van bijna 10.000 vierkante meter en is voorzien van een gelijke oppervlakte aan zonnepanelen. Verder komt hier een slimme laadinfrastructuur en een grote opslagcapaciteit voor elektriciteit, in de vorm van batterijcontainers. De elektrische voertuigen die dagelijks de stad  bevoorraden, zijn geladen met de zelfopgewekte stroom. Hulshoff is hiermee zelfvoorzienend en CO2-neutraal.

Nu in Solar Magazine

Juni 2020

Nieuwe versies handboek en eindtermen zonne-energie op komst: ‘Eindtermen zijn de blauwdruk voor opleidingen, examens en de erkenningsregeling’ Erik Martinson (Svea Solar) over overname consumententak Solarcentury: ‘Wij willen...
Vacatures
kWh People zoekt:

Senior Project Ontwikkelaar PV/Solar

Fulltime (40 uur) - 6541EZ
Straightforward zoekt:

Inspecteur PV-projecten (landelijk)

Fulltime (40 uur) - Urmond, 6129 EL, 49
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!