Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Solarclarity introduceert omvormers van Solis
© Solis

Solarclarity introduceert omvormers van Solis

Solarclarity heeft een nieuw merk omvormers voor zonnepanelen aan zijn assortiment toegevoegd: Solis. Het bedrijf maakt uitsluitend stringomvormers en bestaat al sinds 2005.

Het bedrijf heeft inmiddels de 5e generatie omvormers geïntroduceerd. Ginlong Solis is de nummer 3 omvormerfabrikant in China, gemeten in megawatt en omzet.

10 gigawatt
Solis is beursgenoteerd in China. Bloomberg heeft Solis in 2019 uitgeroepen tot top 3 meest bankable Aziatische omvormerproducenten. De afgelopen 15 jaar heeft het bedrijf meer dan 10 gigawatt aan vermogen geïnstalleerd over de hele wereld.

De omvormers van Solis zijn per direct te koop in de webshop van Solarclarity. Ze worden in de Benelux standaard geleverd met 10 jaar garantie en deze kan verlengd worden naar 20 jaar. Solis levert kosteloos een designtool en monitoringapp voor installateurs. Op 22 januari 2020 geeft Solis de eerste producttraining op de Solarclarity Academy.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2020

​De Marktgids Zonne-energie 2019 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt verwacht hausse aan residentiële installaties  Nederland verwelkomt in 2020...
Vacatures
Zelfstroom zoekt:

Elektricien (20 x)

Zelfstroom zoekt een Elektricien (20 x)
Fulltime • Zaandam | Lelystad | Groningen | Dordrecht
Zonneplan zoekt:

Junior Accountmanager

Zonneplan zoekt een Junior Accountmanager
Fulltime • Zwolle
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!