Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Provincie Brabant geeft subsidie voor zonnepanelen bij jonge landbouwers
© Brabant

Provincie Brabant geeft subsidie voor zonnepanelen bij jonge landbouwers

De provincie Brabant stelt 560.000 euro subsidie beschikbaar voor de verduurzaming en innovatie van de landbouwbedrijven van jonge landbouwers. Zij kunnen subsidie krijgen voor onder meer zonnepanelen.

De subsidieregeling, onderdeel van het Europese Plattelands Ontwikkelprogramma 2014-2020, wordt voor de 5e  keer door alle provincies gelijktijdig opengesteld, met specifieke accenten per provincie.

Jonge boeren tot 41 jaar kunnen deze subsidie gebruiken voor een deel van de kosten van bepaalde investeringen zoals emissiearme stallen, precisielandbouw of zonnepanelen.

De subsidieregeling kan ook gebruikt worden ten behoeve van stalaanpassingen waarmee de stikstofuitstoot omlaag wordt gebracht. Naast deze subsidie zijn er diverse andere provinciale regelingen gericht op stalaanpassingen zoals de ‘First Movers’-regeling en de speciale openstelling daarbinnen voor jonge veehouders.

Nu in Solar Magazine

Juni 2020

Nieuwe versies handboek en eindtermen zonne-energie op komst: ‘Eindtermen zijn de blauwdruk voor opleidingen, examens en de erkenningsregeling’ Erik Martinson (Svea Solar) over overname consumententak Solarcentury: ‘Wij willen...
Vacatures
Exasun B.V. zoekt:

Teamleider Productie

Fulltime (40 uur) - 2497GC, 122
Energiebedrijf Vrijopnaam zoekt:

Projectontwikkelaar Zon

32-40 uur - Rijen, Ericssonstraat 2 (Crown Business Center)
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!