Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Apeldoorn en Regionaal Energieloket organiseren tweede inkoopactie zonnepanelen
© Hansenn | Dreamstime.com

Apeldoorn en Regionaal Energieloket organiseren tweede inkoopactie zonnepanelen

Apeldoorn start in samenwerking met het Regionaal Energieloket een tweede ronde van de inkoopactie van zonnepanelen voor woningeigenaren. De eerste ronde leidde tot 3.770 geïnstalleerde zonnepanelen.

De nieuwe actie is een vervolg op de succesvolle eerste fase in Apeldoorn Zuid-Oost. Nu is het westelijke deel van de gemeente aan de beurt.

290 huishoudens
Het Regionaal Energieloket heeft in verschillende plaatsen in het land soortgelijke acties georganiseerd. Tijdens de eerste zonnepanelenactie dit voorjaar schreven ruim 650 huishoudens zich in voor een woningopname. Hiervan lieten 290 huishoudens via de actie zonnepanelen installeren.

Irma van Buren van het Regionaal Energieloket: ‘In totaal zijn er zo’n 3.770 panelen geïnstalleerd, gemiddeld 13 per dak. Goed voor een jaarlijkse CO2-besparing van 550 ton. Een relatief groot aantal mensen dat belangstelling toonde, ging ook daadwerkelijk tot installatie over. Gemiddeld ligt dat bij andere acties op 41 procent, in Apeldoorn was dat 45 procent.’

De inschrijving voor de zonnepanelenactie is gestart op 30 oktober en loopt door tot en met 3 december. Woningeigenaren met de postcodes 3888, 7334, 7335, 7336, 7339, 7345, 7346 en 7348 ontvangen een persoonlijke brief.

Nu in Solar Magazine

Mei 2020

Coolblue stoomt snel op naar top residentiële zonne-energiemarkt: ‘De internetverkoop van zonnepanelen werkt’ Joint Solar Programme III: hybride tandemzonnecel van 30 procent binnen handbereik voor Nederlandse onderzoekers De...
Vacatures
Anoniem zoekt:

Customer Support Technician – Solar

Een anoniem bedrijf zoekt een Customer Support Technician – Solar
Fulltime • Eindhoven
Huawei zoekt:

Technical Mkt Manager

Huawei zoekt een Technical Support Engineer m/v
Fulltime • Amsterdam
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!