Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Delta lanceert stringomvormer M70A met 6 mpp-trackers
© Delta

Delta lanceert stringomvormer M70A met 6 mpp-trackers

Delta lanceert in Europa de nieuwe stringomvormer M70A. De 6 maximum power point (mpp)-trackers helpen systeemontwerpers bij het configureren van grote, complexe pv-systemen.

De nieuwe omvormer is bedoeld voor commerciële dakinstallaties van 70 kilowattpiek tot meerdere megawattpiek.

Systeem- en gebouwontwerp
De mpp-trackers verhogen de opbrengst van zonnepaneelinstallaties die gedeeltelijk in de schaduw liggen. Door de compacte afmeting is de M70A volgens het bedrijf eenvoudig te transporteren en te installeren.

De M70A biedt flexibiliteit bij zowel systeem- als gebouwontwerp. De 6 mpp-trackers bieden elk 3 paar connectoren om meer mogelijkheden te bieden bij het rangschikken van de strings. Op deze manier kunnen systeemontwerpers schaduwen en complexe dakgeometrieën compenseren door de trackers daarop af te stemmen. Als er 2 strings per DC-ingang zijn aangesloten, zijn geen externe vermogensschakelaars of zekeringen vereist.

De omvormer heeft een piekefficiëntie van 98,8 procent, een aluminiumbehuizing met IP65-bescherming voor installatie binnen of buiten en de iOS- en Android-app vereenvoudigt installatie en bediening. Extra verbeteringen zijn onder meer een IV-curve-functie voor monitoring van de pv-curve, de mogelijkheid om reactief vermogen aan het elektriciteitsnet te leveren buiten standaardterugleverperiodes.

Nu in Solar Magazine

Mei 2020

Coolblue stoomt snel op naar top residentiële zonne-energiemarkt: ‘De internetverkoop van zonnepanelen werkt’ Joint Solar Programme III: hybride tandemzonnecel van 30 procent binnen handbereik voor Nederlandse onderzoekers De...
Vacatures
Zonnepanelen op het dak zoekt:

Verkoper Zonnepanelen

Zonnepanelen op het dak zoekt een Verkoper Zonnepanelen.
Fulltime • Barneveld
Zelfstroom zoekt:

Monteur zonnepanelen (20x)

Zelfstroom zoekt een Monteur zonnepanelen (20x)
Fulltime • Zaandam | Lelystad | Groningen | Dordrecht |
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!