Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
JinkoSolar introduceert Tiger zonnepanelen met vermogen tot 460 wattpiek
© JinkoSolar

JinkoSolar introduceert Tiger zonnepanelen met vermogen tot 460 wattpiek

JinkoSolar kondigt een nieuwe serie zonnepanelen aan onder de naam Tiger. Het meest efficiënte zonnepaneel uit deze serie haalt een vermogen tot 460 wattpiek door onder meer gebruik te maken van 9 busbars.

De zonnepanelen zijn uitgerust met monokristallijne siliciumzonnecellen op basis van perc-technologie. Door zogenaamde ‘Tilling Ribbon’-technologie toe te passen, is de efficiëntie van de zonnepanelen naar een niveau van 20,78 procent gebracht. De fabrikant richt zich met de nieuwe zonnepanelenserie zowel op dak- als grondgebonden pv-systemen.

2 varianten
Door de toepassing van ‘Tilling Ribbon’-technologie en 9 busbars wordt de ruimte tussen de zonnecellen kleiner, het weerstandsverlies verkleind en de efficiëntie verhoogd.

Het Tiger-zonnepaneel komt in 2 varianten op de markt: de Tiger Monofacial met een vermogen van 460 wattpiek en een efficiëntie van 20,78 procent en de Tiger Bifacial met een vermogen van 455 wattpiek aan de voorzijde van het zonnepaneel en een efficiëntie van 20,06 procent.

Gridparity
‘Onze nieuwe Tiger-module levert een aanzienlijk hoger uitgangsvermogen en prestatieverbetering’, stelt Kangping Chen, chief executive officer van JinkoSolar. ‘Dit is een nieuwe technologische stap voorwaarts voor JinkoSolar en toont ons vermogen om geavanceerde technologieën te introduceren, terwijl we een versnelling realiseren naar het tijdperk van gridparity.’

Nu in Solar Magazine

Juni 2021

Platform Preventie Valgevaar: ‘Wettelijke veiligheidseisen massaal genegeerd’ Inspectie SZW controleert dit jaar gericht op veilig werken op hoogte bij installatie zonnepanelen Kant-en-klare oplossing voor uitbannen dwangarbeid...
Vacatures
Zon Advies Nederland zoekt:

Commercieel administratief medewerker(st)er

Fulltime (40 uur) - 6662 NG
Zon Advies Nederland zoekt:

Commercieel administratief medewerker(st)er

Fulltime (40 uur) - 6662 NG
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!