Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Graphius plaatst op locaties Gent en Brussel 3.350 zonnepanelen

Graphius plaatst op locaties Gent en Brussel 3.350 zonnepanelen

Het grafimediabedrijf Graphius gaat nog dit kalenderjaar 3.350 zonnepanelen laten plaatsen die verdeeld worden over de locaties in Gent en Brussel. Met het project is een investering van 100.000 euro gemoeid.

De zonnepanelen gaan voorzien in 20 procent van de totale elektriciteitsbehoefte van Graphius. Het bedrijf stelt voortdurend op zoek te zijn naar ecologische initiatieven die in ‘de toekomstgerichte geest’ van het bedrijf passen.

Go Solar
Om het project te realiseren, slaat Graphius de handen ineen met Go Solar, een bedrijf uit Waasmunster dat sinds 2008 actief is in het leveren van groene stroom.

Graphius heeft drukkerijen in Gent, Brussel, Nazareth en Parijs. Het machinepark van het bedrijf telt 128 druktorens van Heidelberg en een geïntegreerde boekbinderij. Daarmee behoort het tot de grootste drukkerijen van Europa.

Nu in Solar Magazine

Mei 2020

Coolblue stoomt snel op naar top residentiële zonne-energiemarkt: ‘De internetverkoop van zonnepanelen werkt’ Joint Solar Programme III: hybride tandemzonnecel van 30 procent binnen handbereik voor Nederlandse onderzoekers De...
Vacatures
Goldbeck Solar Nederland zoekt:

Service Monteur(s)

Goldbeck Solar Nederland zoekt service monteur(s)
Fulltime • Nederland
Esdec zoekt:

Technical Product Trainer

Esdec zoekt een Technical Product Trainer (fulltime)
Fulltime • Deventer
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!