Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Manpower start met opleiden zonnepanelenmonteurs in Metropoolregio Amsterdam
© Dutchscenery | Dreamstime.com

Manpower start met opleiden zonnepanelenmonteurs in Metropoolregio Amsterdam

Manpower gaat samen met het ROC Nova College monteurs van zonnepanelen opleiden. Gemotiveerde kandidaten worden in 11 leerdagen opgeleid tot gecertificeerde zonnepaneleninstallateurs.

De 11 leerdagen worden verspreid over 6 weken terwijl de kandidaten al bij een zonne-energiebedrijf in dienst gaan. In samenwerking met ROC Nova College start Manpower begin november met de eerste klas in de Metropoolregio Amsterdam.

Geschiktheid getest
‘De klas zit ondertussen vol met goede en leergierige kandidaten die staan te popelen om zich richting de zonnepanelenindustrie om te scholen’, aldus Manpower.

Voordat de opleiding start, test Manpower de geschiktheid van de kandidaat met behulp van een assessment. De opleiding is een combinatie van theorie en praktijk. De inhoud bestaat onder andere uit materiaalkennis, praktische vaardigheden met betrekking tot elektrische installaties, het plaatsen en aansluiten van zonnepanelen en samenwerken en communiceren.

Nu in Solar Magazine

Juni 2020

Nieuwe versies handboek en eindtermen zonne-energie op komst: ‘Eindtermen zijn de blauwdruk voor opleidingen, examens en de erkenningsregeling’ Erik Martinson (Svea Solar) over overname consumententak Solarcentury: ‘Wij willen...
Vacatures
Zonneplan zoekt:

Head of Operations Energietransitie

Fulltime (40 uur) - Zwolle, 8021 EV 13D
Boss Energy Consulting zoekt:

Business Development Manager

32-40 uur - The Netherlands
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!