Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Crowdfunding voor 2.500 zonnepanelen bij Lambri
© ZonnepanelenDelen

Crowdfunding voor 2.500 zonnepanelen bij Lambri

Lambri start een crowdfundingcampagne om 2.500 zonnepanelen op zijn daken te kunnen plaatsen. De crowdfunding voor het pv-systeem van 870 kilowattpiek loopt via ZonnepanelenDelen.

In het eerste volledige productiejaar zal het zonnedak zo’n 640.000 kilowattuur zonnestroom opwekken. Dat is gelijk aan het elektriciteitsverbruik van ruim 200 huishoudens.

Familiebedrijf
Lambri Wood Panels is een in 1959 opgericht familiebedrijf waarin de derde generatie nu aan het roer staat. Het bedrijf maakt gefineerd houten plaatmateriaal, te vinden in grote, vaak openbare gebouwen, bijvoorbeeld het Rijksmuseum. In 2008 is onder eigen beheer een nieuw duurzaam pand ontwikkeld en neergezet. De volgende grote stap is het zelf opwekken van stroom. Daarmee wordt de totale bedrijfsvoering optimaal groen.

Door zonnepanelen kan dat gerealiseerd worden. Het pand heeft een 8.000 vierkante meter groot dak zonder schaduw dat geschikt is voor zonnepanelen. Door particulieren mee te laten investeren, wil Lambri iedereen de mogelijkheid bieden om te profiteren van deze zonne-energie.

Nu in Solar Magazine

Juni 2020

Nieuwe versies handboek en eindtermen zonne-energie op komst: ‘Eindtermen zijn de blauwdruk voor opleidingen, examens en de erkenningsregeling’ Erik Martinson (Svea Solar) over overname consumententak Solarcentury: ‘Wij willen...
Vacatures
Saman Groep zoekt:

Manager afdeling zonnepanelen

Fulltime (40 uur) - Zierikzee, 4301 RZ nr 1
Boss Energy Consulting zoekt:

Head of Construction

Fulltime (40 uur) - Belgium
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!