Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
GPC Europe introduceert zonnepanelen van Soluxtec
© Soluxtec

GPC Europe introduceert zonnepanelen van Soluxtec

Groothandel GPC Europe breidt zijn productportfolio uit met zonnepanelen van Soluxtec. De zonnepanelen worden geproduceerd in Bitburg te Duitsland.

De Soluxtec zonnepanelen werden al meerdere keren bekroond voor het ontwerp van het aluminiumframe en de integratie van de zonnecelinnovatie FSM3.

320 wattpiek
De zonnepanelen zijn in meerdere series verkrijgbaar. Van de serie ‘DAS MODUL’ Mono Full Black is de versie met een vermogen van 320 wattpiek uit voorraad leverbaar. Door de geïntegreerde clips aan de hoeken kunnen de zonnepanelen gestapeld worden. Deze clips voorzien eveneens onmiddellijk in de waterafvoer.

De modulen beschikken standaard over 20 jaar productgarantie en 25 jaar vermogensgarantie. Mocht er zich binnen de 20 jaar productgarantie een probleem voordoen, dan wordt de module gratis vervangen met bijkomend een vast forfait per installatie en per defect zonnepaneel.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2020

​De Marktgids Zonne-energie 2019 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt verwacht hausse aan residentiële installaties  Nederland verwelkomt in 2020...
Vacatures
AliusEnergy zoekt:

Medewerker service en support

AliusEnergy zoekt een medewerker service en support.
Fulltime • Eersel
Zelfstroom zoekt:

Financieel administratief medewerker

Zelfstroom zoekt een Financieel administratief medewerker
Fulltime • 's-Hertogenbosch
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!