Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Verklaring van geen bedenkingen voor zonnepark Beentjesgraven

Verklaring van geen bedenkingen voor zonnepark Beentjesgraven

De gemeente Staphorst heeft aan waterschap Drents Overijsselse Delta een verklaring van geen bedenkingen afgegeven voor een zonnepark bij waterbergingsgebied Beentjesgraven in Punthorst.

Na groen licht van het college van burgemeester en wethouders heeft  ook de gemeenteraad ingestemd met de zogenaamde ontwerp-verklaring van geen bedenkingen voor het aanleggen van een waterberging en zonnepark op de percelen nabij de Puntweg. De ontwerp-verklaring van geen bedenkingen en het ontwerpbesluit omgevingsvergunning liggen nu 6 weken ter inzage.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling zijn zienswijze naar voren brengen over het plan bij de gemeenteraad van Staphorst.

Het Waterschap wil het zonnepark uitrusten met 7.521 zonnepanelen met een vermogen van 260 wattpiek per stuk. In het concept is er verder sprake van 67 omvormers. Het vermogen van het zonnepark is circa 2 megawattpiek.

Nu in Solar Magazine

Mei 2020

Coolblue stoomt snel op naar top residentiële zonne-energiemarkt: ‘De internetverkoop van zonnepanelen werkt’ Joint Solar Programme III: hybride tandemzonnecel van 30 procent binnen handbereik voor Nederlandse onderzoekers De...
Vacatures
PowerQ zoekt:

Accountmanager

PowerQ zoekt een accountmanager
40 uur • Rotterdam
Solnet Group zoekt:

Cleantech Sales Manager / Sales Manager of Smart Solar Solutions

Solnet Group zoekt een Cleantech Sales Manager / Sales Manager of Smart Solar Solutions
Fulltime • Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!