Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Van der Valk Solar Systems lanceert productlijn ValkCableCare
© Van der Valk Solar

Van der Valk Solar Systems lanceert productlijn ValkCableCare

Montagesysteemfabrikant Van der Valk Solar Systems kondigt de nieuwe productlijn ValkCableCare aan. Het assortiment van kabelmanagementproducten is uitgebreid door de toevoeging van draadgoten en toebehoren.

De producten sluiten aan op zonnepaneelmontagesystemen de ValkPro+ en ValkPitched voor platte en schuine daken. Door de kabelmanagementproducten aan het portfolio toe te voegen, stelt Van der Valk Solar zijn klanten de mogelijkheid te bieden om communicatie, planning en logistiek van de pv-projecten verder te optimaliseren. Het bedrijf biedt een compleet programma van kabelmanagementproducten aan met 2 productlijnen: ‘Access’ en ‘Premium’.

Access en Premium
De Access-lijn bestaat uit draadgoten, die met behulp van koppelingsplaten en klemmen met elkaar verbonden kunnen worden. Een belangrijk voordeel is dat deze draadgoten kunnen worden geplaatst in de uitsparingen van de rubberen tegeldragers van het systeem ValkPro+. 

De Premium-lijn bestaat uit draadgoten en accessoires van het merk RoofSupport Click. Deze producten zijn standaard voorzien van slimme ‘clickverbindingen’, waardoor er op een snelle en veilige manier kan worden gemonteerd zonder extra benodigd gereedschap. Met RoofSupport Click is 100 meter potentiaalvereffening gegarandeerd en dit wordt standaard geleverd met daksteunen.

Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
Zonneplan zoekt:

Backend PHP Developer

Zonneplan zoekt een Backend PHP Developer
Fulltime • Zwolle
Solarcentury zoekt:

Junior Planoloog Zonneprojecten

Solarcentury zoekt een Junior Planoloog Zonneprojecten.
Fulltime • Helmond
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!