Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Vroegmarkt Mabru in Brussel plaatst 7.000 extra zonnepanelen
© ENGIE

Vroegmarkt Mabru in Brussel plaatst 7.000 extra zonnepanelen

Vroegmarkt Mabru in Brussel gaat het aantal zonnepanelen op haar daken uitbreiden van 16.000 naar 23.000 stuks. De 7.000 nieuwe zonnepanelen komen grotendeels op de opslagcellen langs de spoorwegen.

Dat meldt zakenkrant L’Echo. Afgelopen voorjaar verdubbelde Mabru al de omvang van haar zonnepaneleninstallatie (red. zie foto). De 7.000 nieuwe zonnepanelen moeten nog dit jaar geplaatst worden omdat de organisatie verwacht dat de waarde van groenestroomcertificaten verder zal afnemen.

Momenteel is het vermogen van het pv-systeem van Mabru 4,6 megawatt, de grootste zonnepaneleninstallatie van het gewest Brussel. De zonnepanelen die afgelopen februari geplaatst zijn, liggen op de daken van 9 carports voor vrachtwagens op de parking van de vroegmarkt. Een installatie van die grootte op een parking was destijds een primeur in België. ENGIE verzorgde de installatie en financiering en zal vermoedelijk ook de nieuwe zonnepanelen gaan plaatsen.

Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
Zonnepanelen op het dak zoekt:

Verkoper Zonnepanelen

Zonnepanelen op het dak zoekt een Verkoper Zonnepanelen.
Fulltime • Barneveld
Solnet Group zoekt:

Cleantech Sales Manager / Sales Manager of Smart Solar Solutions

Solnet Group zoekt een Cleantech Sales Manager / Sales Manager of Smart Solar Solutions
Fulltime • Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!