Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Saman Groep breidt op bestaande locatie Zierikzee uit met nieuwbouw
© Saman

Saman Groep breidt op bestaande locatie Zierikzee uit met nieuwbouw

De Saman Groep gaat dit najaar een tweede pand bouwen, pal achter haar huidige locatie aan de Gouwepoort in Zierikzee. Het gebouw biedt onder meer 800 vierkante meter extra magazijnruimte.

Dat is inclusief efficiënte goederenuitgifte 250 vierkante meter kantoorruimte en circa 80 parkeerplaatsen. De Saman Groep verwacht uiterlijk in maart 2020 het tweede pand te betrekken.

Meer dan verdubbeld
In september 2016 betrok de Saman Groep het huidige pand aan de Gouwepoort in Zierikzee. Inmiddels is de organisatie ten opzichte van 2016 meer dan verdubbeld en zijn er 170 collega’s actief binnen het bedrijf. Met de uitbreiding ontstaat bijna een verviervoudiging van de logistieke mogelijkheden voor de organisatie en wordt antwoord gegeven op de sterke groeiambities in de energietransitie. Om ook te zorgen voor een volledig duurzame energievoorziening, wordt gebruikgemaakt van zonnepanelen en warmtepompen in combinatie met energie uit de bodem. Doordat er straks meer energie wordt opgewekt dan het eigen verbruik, krijgt het pand een positieve energiebalans.

Het is de tweede uitbreiding voor de Saman Groep in korte tijd. In april 2019 opende de organisatie ook al een tweede vestiging in Oosterhout. Saman is een van de grotere installatiebedrijven van zonnepanelen in Zuidwest-Nederland. Het produceert ook een eigen montagesysteem voor zonnepanelen.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2020

​De Marktgids Zonne-energie 2019 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt verwacht hausse aan residentiële installaties  Nederland verwelkomt in 2020...
Vacatures
Zon Advies Nederland zoekt:

Installateur zonnepanelen en elektricien(s)

Zon Advies Nederland zoekt Installateur zonnepanelen en elektricien(s)
Fulltime • Regio Gelderland
Zelfstroom zoekt:

Elektricien (20 x)

Zelfstroom zoekt een Elektricien (20 x)
Fulltime • Zaandam | Lelystad | Groningen | Dordrecht
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!