Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Blauwvinger Energie start crowdfunding voor 3.600 zonnepanelen

Blauwvinger Energie start crowdfunding voor 3.600 zonnepanelen

Energiecoöperatie Blauwvinger Energie uit Zwolle heeft de crowdfunding voor Zonnepark Scholtensteeg geopend. De zonneweide telt straks 3.600 zonnepanelen op de geluidswal van de Hasselterweg.

Inwoners met de postcodes 8031, 8034, 8041, 8042, 8043, 8044, 8045, 8275 en 8294 kunnen participeren in het zonnepark. Men kan deelnemen met 1 of meerdere zonnepanelen. De zonnepanelen komen te liggen op een dijklichaam en een klein veld tegen het spoor aan.

Daarbij biedt de energiecoöperatie 2 opties aan: directe betaling van het volledige bedrag voor het zonnepaneel/de zonnepanelen of een aanbetaling gecombineerd met een jaarlijkse aflossing via de bespaarde energiebelasting.

Wethouder Monique Schuttenbeld zal de inschrijvingen voor dit project aanstaande zaterdag 24 augustus feestelijk openen op het Stadshagenfestival.

Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
Zon & Zo zoekt:

Teamlid Elektricien

Zon & Zo zoekt een Teamlid Elektricien
Fulltime • Alblasserdam
Zelfstroom zoekt:

Conversie Website Manager

Zelfstroom zoekt een Conversie Website Manager
Fulltime • 's-Hertogenbosch
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!