Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Machines4Green introduceert elektrische radiografische maaier voor zonneparken
© Machines4Green

Machines4Green introduceert elektrische radiografische maaier voor zonneparken

Machines4Green claimt een Europese primeur: de eerste elektrische radiografische maaier voor zonneparken. Het bedrijf introduceert de Raymo-maaier deze week tijdens het vakevenement Groen Techniek Holland.

De basismachine heeft naar keuze een hybride of volledig elektrische aandrijfunit die uitwisselbaar zijn. De voorop gemonteerde maaiunit heeft elektrisch aangedreven messen. Met een volledig opgeladen batterij kan 4 tot 4,5 uur worden gemaaid. De batterij-unit kan halverwege de dag worden vervangen door een reserve-exemplaar. ’s Nachts kunnen beide units worden opgeladen.

Het maaidek neemt 104 centimeter mee en de machine is 51 centimeter hoog, wat hem volgens het bedrijf bij uitstek geschikt maakt voor het onderhoud van zonneparken. Machines4Green is de importeur in de Benelux voor de radiografisch bestuurde maaiers van Spider en Raymo.

Omdat de Raymo als werktuigdrager is ontworpen, kan de machine in de toekomst ook worden voorzien van andere aanbouwdelen. Machines4Green heeft de machine aangemeld voor de Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (Vamil-)lijst voor het kalenderjaar 2020.

Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
GroenLeven zoekt:

Business Development Manager Agri

kWh People zoekt voor GroenLeven een Business Development Manager Agri
Fulltime • Nederland
Green Energy Company zoekt:

Installateur zonnepanelen

Green Energy Company zoekt zonnepaneelinstallateurs.
Fulltime • Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!