Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Energieloket Flevoland start zoektocht naar geschikte locatie voor zonneparken

Energieloket Flevoland start zoektocht naar geschikte locatie voor zonneparken

Het Energieloket Flevoland heeft een prijsvraag uitgeschreven voor burgers die de meest geschikte locatie voor een zonnepark aandragen. Zij maken kans op participatie in zonnepark Zuyderzon in Almere.

Het Energieloket Flevoland is een initiatief van de Natuur-en Milieufederatie Flevoland en geeft advies over energiebesparing, het zelf opwekken van energie en biedt ondersteuning aan lokale energie-initiatieven.

Obligatie
Tot 1 september kunnen Flevolanders het Energieloket Flevoland laten weten waar kansen liggen voor het samen opwekken van energie. Op de website van het Energieloket Flevoland staat meer informatie over de actie.

De prijs bestaat uit een eenmalige obligatie met een waarde van 3.000 euro die volgens het Energieloket Flevoland gedurende 7 jaar zal renderen tussen de 4 en 7 procent rendement. Dat staat gelijk aan 10 van de in totaal 98.560 zonnepanelen op Zonnepark Zuyderzon. Iedere bewoner van Flevoland vanaf 18 jaar mag deelnemen aan de wedstrijd.

Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
SAJ Electric zoekt:

Technical Support

SAJ Electric is looking for Technical Support
Fulltime • België
Duramotion zoekt:

Technical Sales Manager

Duramotion is op zoek naar een Technical Sales Manager
Fulltime • Heerlen
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!