Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Sonnenstromfabrik aangewezen als ‘preferred supplier’ House Energy Optimum
© Sonnenstromfabrik

Sonnenstromfabrik aangewezen als ‘preferred supplier’ House Energy Optimum

Zonnepaneelfabrikant Sonnenstromfabrik is aangewezen als ‘preferred supplier’ van het Nederlandse House Energy Optimum (HEO) Systems.

HEO is een strategische alliantie van aanbieders van A-merken. De verschillende leveranciers bieden producten en systemen aan voor isolering, beschaduwing, ventilatie, verwarming, koeling en zonne-energie. De initiatoren van HEO zijn ATAG Heating, Duco Ventilation & Sun Control, Jaga, Kingspan Insulation, Kingspan Unidek en Ubbink. Voor het leveren van zonnepanelen is Sonnenstromfabrik door de HEO-partners goedgekeurd als preferred supplier.

House Energy Optimum is een nieuwbouwconcept voor ontwikkelaars, woningcorporaties, architecten en aannemers om optimale bijna-energieneutrale-gebouwen (beng-) of nul-op-de-meter (nom-)woningen te realiseren. Tot 2020 moeten alle nieuwe gebouwen vrijwel energieneutraal zijn. Beng vervangt daarmee de energieprestatiecoëfficiënt (epc).

Door een geïntegreerde aanpak op basis van pre-engineering zijn de producten en systemen van de HEO-partners op elkaar afgestemd, wat weer leidt tot optimale energie-efficiëntie. 85 procent van de technische uitvoering is al voorbereid door middel van pre-engineering. De overige 15 procent wordt aangepast aan de specifieke eisen en wensen van de klant. Deze geïntegreerde aanpak maakt het plannings- en bouwproces flexibeler en garandeert volgens de partners een hoge kwaliteit, die bovendien wordt gecontroleerd door een onafhankelijke instantie.

Opdrachtnemers en installateurs worden bij de montage en het installeren van de systemen geschoold en geïnstrueerd. Dit leidt tot besparingen, met name op het gebied van bouw- en exploitatiekosten.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2020

​De Marktgids Zonne-energie 2019 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt verwacht hausse aan residentiële installaties  Nederland verwelkomt in 2020...
Vacatures
Zelfstroom zoekt:

Elektricien (20 x)

Zelfstroom zoekt een Elektricien (20 x)
Fulltime • Zaandam | Lelystad | Groningen | Dordrecht
Huawei zoekt:

Technical Mkt Manager

Huawei zoekt een Technical Support Engineer m/v
Fulltime • Amsterdam
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!